Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2018

ζώδια

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Με σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα κλείνει η εβδομάδα και μερικές φορές τα όσα ονειρεύεσαι σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο..

Κριός: Ανήκεις στα πιο καλοπροαίρετα ζώδια αλλά σήμερα η σύνοδος Σελήνης -Ποσειδώνα σε κάνει λίγο καχύποπτη απέναντι τις εκδηλώσεις συμπάθειας από κάποιους συναδέλφους.. Οι αμφιβολίες που σου δημιουργούνται για τα συναισθήματα του συντρόφου σου είναι αποτέλεσμα δικών σου σκέψεων και όχι λόγω της συμπεριφοράς του ενώ αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου μην επιτρέψεις σε μελαγχολικές σκέψεις να χαλάσουν το βράδυ σου…

ΤαύροςQ Βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα στο χώρο της εργασίας σου και αυτό σε βοηθά να μην αναλώνεσαι σε ανέφικτους στόχους αλλά να συγκεντρώνεις τις προσπάθειες σου στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου ενώ παράλληλα φροντίζεις να αποκτάς γνώσεις που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σου. Τα πράγματα γίνονται ολοένα και καλύτερα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου, ενώ η Αφροδίτη στο απέναντί σου ζώδιο υπόσχεται ερωτικές στιγμές σε όλες τις αδέσμευτες Ταυρίνες!

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Δίδυμοι: Μια απλή επίπληξη από τον προϊστάμενο, μια ασήμαντη διαφωνία με έναν συνάδελφο, μια πίεση γενικότερα στο χώρο δουλειάς θα σου ρίξει τη διάθεση και θα σε κάνει περισσότερο ευάλωτη συναισθηματικά όμως η καλύτερη αντίδραση είναι να ολοκληρώσεις αποτελεσματικά και με συνέπεια τη δουλειά σου. Ένας κρυφός θαυμαστής ή ένας έρωτας στη δουλειά παραμένουν ως πιθανότητες για τις αδέσμευτες Διδυμίνες ενώ εσύ που έχεις βρει τον άνθρωπο σου δε χάνεις ευκαιρία για να συζητήσεις μαζί του ότι σου περνάει από το μυαλό…

Καρκίνος: Η καλή σου διάθεση αντανακλάται και στη συμπεριφορά σου προς τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου αφού δέχεσαι να ακούσεις και να συζητήσεις κάθε τους ιδέα όσο και αν εσένα σου φαίνεται ανεφάρμοστη.. Μια πρόσκληση για έξοδο αποδεικνύεται πολύ ενδιαφέρουσα για τα αδέσμευτα κορίτσια του ζωδίου ενώ για σένα που έχεις βρει την αγκαλιά που σου ταιριάζει ακόμη και μια σοβαρή συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γίνεται με ρομαντική διάθεση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις