Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

ζώδια

Ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι πρόκληση… Μην απομακρύνεστε προσπαθώντας να καταλάβετε τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Αντ ‘αυτού, βυθιστείτε στις δικές σας σκέψεις και λύστε όσα σας προβληματίζουν. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση, διαλογισμό και… προγραμματισμό.

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε τόσο αυθόρμητη, ειδικά σε καταστάσεις που δεν ξέρετε τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας. Φροντίστε περισσότερο για την οικονομική σας ασφάλεια. Να ψάξετε με κάθε δυνατό τρόπο να βρείτε την αλήθεια και τότε μόνο να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, για όσα σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο προσεκτική όσον αφορά τις επαγγελματικές σας κινήσεις και ακόμη και τώρα που μπορεί να κάνετε διακοπές, ετοιμάστε στο μυαλό σας ένα πλάνο με τα επόμενα βήματά σας. Ανασυνταχθείτε και εφαρμόστε ένα πρόγραμμα για τα οικονομικά σας, από τώρα που ο μήνας είναι στην αρχή. Προσοχή, μην μπλεχτείτε σε έναν άσκοπο τσακωμό με τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περάσατε μία δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά σας, οι εντάσεις δεν έλειψαν και αυτό σας κούρασε. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για εσάς. Σημαντικό όμως να ξεκουραστείτε. Μία βόλτα στην παραλία είναι ιδανική. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Οργανωθείτε, καθώς θα προκύψουν έξοδα που δεν περιμένατε. Εάν είστε σε μία καινούργια σχέση, τότε δεν χρειάζεται από την αρχή να φανερώσετε όλα σας τα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα που πέρασε δεν σας επέτρεψε να θέσετε σε εφαρμογή όλα τα σχέδιά σας και αυτό σας στεναχώρησε, όμως έχετε ακόμη χρόνο στη διάθεσή σας. Θα έχετε πολύ σύντομα την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Μην είστε υπερβολική στις αντιδράσεις σας προς τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια βαίνουν καλώς και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Έχετε αυξήσει τις ώρες που δουλεύετε όμως αυτό δεν φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και οι δικοί σας άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή και σύντομα θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια και δείτε τις προβλέψεις στο www.tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις