Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς θα είναι ο μήνας σου

ζώδια

Ζώδια Οκτωβρίου 2018 και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ζώδιό σας. Ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με σημαντικές ανακατατάξεις στις σταθερές αξίες σας, που έχουν σχέση με τα οικονομικά και τα ερωτικά σας.

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Τα πολύ προσωπικά μυστικά που νομίζατε ότι θα μπορούσατε να κρατήσετε θαμμένα για πάντα βγαίνουν και προκαλούν χάος. Τα οικονομικά ζητήματα που δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε; Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό δεν είναι για τους λιγόψυχους. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο προς ένα πολύ πιο υγιές ρομαντικό και οικονομικό μέλλον. Είναι σαν μια βαθιά ανασκαφή θεμελίων που πραγματικά πρέπει να συμβεί για να φτάσετε σε ό,τι πραγματικά αξίζει. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου θα βγάλει στο φως, όσα κρύβονται στα σκοτάδια. Ενδιαφέρον έχει επίσης και η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 του μήνα. Μια καλή και θετική ενέργεια θα ξεχυθεί στα θέματα που αφορούν στα υλικά αγαθά σας.

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: ΚΡΙΟΣ

Όλα έχουν να κάνουν με την Αφροδίτη αυτόν το μήνα. Αυτή η θεά της αγάπης, της ομορφιάς, της αυτοεκτίμησης και των χρημάτων θα γυρίσει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου και θα παραμείνει εκτός φάσης μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Μη νιώθετε νευρικότητα. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε όλη την οικονομική βοήθεια που λαμβάνετε από πηγές εκτός από το δικό σας εισόδημα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα οικονομικό σχέδιο που νομίζατε τελειωμένο; Εάν ναι, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να κάνει τη δουλειά! Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την πορεία για να ολοκληρώσετε την οικονομική σας ελευθερία, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη θα πέσει σε χειμερία νάρκη για ένα χρονικό διάστημα, από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Θέλετε πρώτα τα καλά νέα ή τα κακά νέα; Ας ξεκινήσουμε από τα κακά νέα. Εάν βρίσκεστε σε μια δύσκολη σχέση (Σκορπιός;) που έχει γεμίσει με ανθυγιεινές συμπεριφορές, τότε μάλλον οδεύει προς το τέλος της. Είναι κακό αυτό; Όχι. Παρόλο που μπορεί να είναι ένας δύσκολος χωρισμός, μόλις ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν πραγματικά το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Δυστυχώς, δεν είναι πιθανό να δείτε τα θετικά κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει κίνδυνος η ανάδρομη Αφροδίτη να σας προκαλέσει προβλήματα στα επαγγελματικά και σε ζητήματα υγείας. Πιθανότατα οι σχέσεις αυτόν το μήνα με συναδέλφους να μην είναι σε καλό επίπεδο. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε προσωπικό, είναι πιθανό κάποιος να φύγει ή να απολυθεί. Γενικά, μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν σας εκτιμούν στη δουλειά. Είναι σχεδόν σαν να είστε αόρατοι και μπορεί να υπάρχει ένα αυξανόμενο αίσθημα δυσαρέσκειας. Ο μόνος που μπορείτε να αλλάξετε είναι ο εαυτός σας. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

Ζώδια Οκτωβρίου 2018: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έχει σημαδέψει και κάποτε αισθανόσασταν ότι είναι η αδερφή ψυχή σας, τότε προετοιμαστείτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί στη ζωή σας και πάλι με κάποιο τρόπο τον Οκτώβριο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα γυρίσει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου στον τομέα του ρομαντισμού σας. Για ορισμένους αυτό θα μπορούσε να δείχνει τη συμφιλίωση με κάποιον πρώην εραστή ή ακόμη και την αναθέρμανση του ειδυλλίου. Μπορεί να υπήρχαν ακραίες καταστάσεις αγάπης και μίσους λόγω του πάθους που νιώθατε. Προχωρήστε με προσοχή. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι κάποιος από το παρελθόν σας επιστρέφει μόνο για να υπάρξει ένα οριστικό τέλος. Μπορεί να δεχτείτε ένα μήνυμα ή μια κλήση από αυτό το άτομο που σας ζητά συγγνώμη. Θυμηθείτε, η συγχώρεση δεν είναι ποτέ για το άλλο πρόσωπο, είναι πάντα για σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ακόμη φλογερή σχέση αγάπης με κάποιον άλλο στο μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου 2018 στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις