Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Πως θα σε επηρεάσει η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΖΩΔΙΑ: Πως θα σε επηρεάσει η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό; Τι πρέπει να προσέξεις;

Η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι το να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες και στις ανάγκες των άλλων, ώστε να μπορέσουμε να συμβιώσουμε αρμονικά.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Στις 27 Μαρτίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και ο άξονας Κριού – Ζυγού φέρνει σε αντιπαράθεση το «εγώ» με το «εμείς» που σημαίνει ότι αυτές οι δυο έννοιες θα πρέπει να ισορροπήσουν τις επόμενες μέρες. Στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός δημιουργούν αρνητικές γωνίες δηλώνοντας ότι θα υπάρξει ένας αγώνας κυριαρχίας και μια προσπάθεια επικράτησης, ενώ η Αφροδίτη -έστω και με αρνητική συμμετοχή- μπορεί να μας κάνει πιο διπλωματικούς ώστε να μην φτάσουμε στα άκρα.

Η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι το να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες και στις ανάγκες των άλλων, ώστε να μπορέσουμε να συμβιώσουμε αρμονικά. Θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ζυγού -όπως είναι οι τέχνες, οι προσωπικές και οι διπλωματικές σχέσεις, θα διαταραχθούν τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ξαφνικές εντάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που χρειάζονται λύση. Πολλές σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους θα διαλυθούν, προκειμένου να δημιουργηθούν καινούργιες με καλύτερες προοπτικές, όπως υποδηλώνει η θετική συμμετοχή του Δία. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, θα προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν επιθετικές ενέργειες.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 25/3 – 1/4, 26/6 – 3/7, 28/9 – 5/10 και 26/12 – 3/1.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού σου επιφυλάσσει κάποιες δυσκολίες, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια όψη εξίσου δύσκολη που συνιστά να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να πετύχεις τους στόχους και τα οράματα που έχεις για το μέλλον σου. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι «δύσκολες» όψεις δεν φέρνουν την «καταστροφή» αλλά σου δείχνουν ότι ο δρόμος σου δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και για να πετύχεις χρειάζεται αγώνας. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Δία, σηματοδοτεί την επιτυχημένη έκβαση των υποθέσεων που σε απασχολούν χάρη στις προσωπικές σου προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 27 Μαρτίου κρύβει αρκετές δυσκολίες για όλους μας, αφού σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Το «μήνυμα» που στέλνει σε σένα το γεμάτο φεγγάρι είναι να μειώσεις για λίγο τις δραστηριότητές σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να αφήσει τα προβλήματά του για λίγο στην άκρη. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιό σου είναι ένα θετικό σημάδι που υποδεικνύει ευχάριστες εμπειρίες και γεγονότα που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό, που θα αποτελέσουν την διέξοδο από τα προβλήματά σου. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα συνιστά να αποφύγεις σωματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε εξαντλήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Μαρτίου πρόκειται να προκαλέσει πολλές δυσκολίες στα περισσότερα ζώδια, αλλά όχι σε σένα! Παρά τις αρνητικές γωνίες που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, η θετική συμμετοχή του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για την επαγγελματική σου πορεία. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις πολλούς στόχους σου να πραγματοποιούνται και τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και να σε οδηγούν σε ένα καλύτερο πόστο. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σε προβληματίσουν θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτές γίνονται για το καλό σου. Παρά τις θετικές προοπτικές που σου υπόσχεται το γεμάτο φεγγάρι καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, ενδέχεται να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε