Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια Πρωτομαγιά 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη Πρωτομαγιά 1 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη Πρωτομαγιά 1 Μαϊου 2019. Με τον Ερμή από τον Κριό σε εξάγωνο σήμερα με τον Άρη στους Διδύμους είμαστε πολύ καλά ψυχικά και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μας! Για όσες έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Με το χαμόγελο και την προσωπική μας ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχουμε στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεάσουμε υπέρ μας ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είμαστε ορθολογιστές και σε διανοητική εγρήγορση, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα μας, και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Είναι επίσης μια εξαιρετικά θετική μέρα να κάνουμε κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τα εισοδήματά μας.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με τη διάθεση να κάνεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, να δοκιμάσεις τα όριά σου και να πειραματιστείς με το εξάγωνο Ερμή – Άρη και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατέβασε λίγο τους τόνους και πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, όταν και εάν πρόκειται να έρθεις σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν την τύχη σου με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία και τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου σε πτώση. Απόφυγε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείς και ίσως όχι άδικα.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις