Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς θα είναι ο μήνας σου

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018 και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ζώδιό σας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια υπέροχη σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία…

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: Ο μήνας ξεκινά με μια υπέροχη σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που μπορεί να φέρει τύχη, αλλά και κίνδυνο να ξεπεράσουμε τα όρια. Στη συνέχεια, αρκετές σημαντικές ενέργειες καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ξαφνικές και λυτρωτικές αλλαγές στη ζωή μας.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα φέρουν ανατροπές και αλλαγές και μετά ο Δίας και ο Πλούτωνας μας δίνουν την πρόσθετη ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες καταστάσεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Κρόνος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται για να μας δώσουν μερικές επίπονες μέρες με πολύ άγχος και αγωνία. Ο μήνας θα κλείσει με τον Δία και τον Ουρανό να συνδυάζονται για να παράγουν μια μικρή περίοδο αιφνίδιων ευκαιριών ή παρορμητικής δράσης! Με άλλα λόγια ο Σεπτέμβριος, για όλα τα ζώδια, θα έχει πολλά πάνω – κάτω και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τις εκπλήξεις, θα κρίνει πολλά.

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στον Ταύρο και επηρεάζει τον τομέα του εισοδήματός σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μακρινού ταξιδιού του πλανήτη Άρη είναι πιθανό να ξοδέψετε την περισσότερη ενέργεια και το χρόνο σας σε αυτόν τον τομέα. Όσα έχετε αποκτήσει με κόπο έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και θα αγωνιστείτε για να κρατήσετε κάτι που αισθάνεστε ότι είναι δικαίως δικό σας. Αλλά και οι προσωπικές σας σχέσεις είναι επίσης πολύ σημαντικές για εσάς. Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία συμβαίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018,

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, εσείς παραμένετε προσηλωμένη στα δικά σας σχέδια και δεν αποζητάτε τη βοήθεια τρίτων. Μπορεί μάλιστα η απομόνωσή σας να φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που οι κοντινοί σας να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε και είστε αδιάφορη. Η υγεία και τα επαγγελματικά σας θα ωφεληθούν από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής απομακρύνεται από το ζώδιο του Λέοντα, περνά γρήγορα από την Παρθένο και το τέλος του μήνα τον βρίσκει στο Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι για εσάς το σπίτι σας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου σας δείχνει ότι μια νέα αρχή είναι δυνατή και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συζητήσετε με την οικογένειά σας ή με εκείνους με τους οποίους μοιράζεστε το σπίτι σας, τα άμεσα σχέδιά σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα, μια δύσκολη συγκυρία μεταξύ του Κρόνου και του Πλούτωνα μπορεί να φέρει αλλαγές στα προσωπικά σας.

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2018: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσει άνθηση τις περισσότερες μέρες του Σεπτεμβρίου και η Νέα Σελήνη κάνει πολύ πιθανό να γνωρίσετε νέους φίλους ή να βρεθείτε σε κάποιο νέο μέρος. Η Αφροδίτη, που συναντιέται με τον Δία στο Ζυγό, συνεχίζει να κάνει το σπίτι σας ένα πολύ ευχάριστο μέρος, αλλά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τη σπατάλη χρημάτων για νέα διακόσμηση ή για ακριβά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, οπότε προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια Σεπτεμβρίου 2018 στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις