Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

10 ταινίες με ληστείες που επιβάλλεται να δεις

10 ταινίες με ληστείες που επιβάλλεται να δεις

Οι κινηματογραφικές ληστείες, όταν γίνονται σωστά, είναι μια μίξη από περίπλοκες καταστάσεις, μοναδικό στυλ, σπουδαία υποκριτική, απίστευτα αυτοκίνητα, ελάχιστη χρήση όπλων και φυσικά, πολύ όμορφες γυναίκες.

Κατά μια έννοια, όλες οι ταινίες “James Bond” διαθέτουν όλα τα παραπάνω, για την ώρα ωστόσο τις αφήνουμε στην άκρη και επικεντρωνόμαστε σε δέκα ταινίες με ληστείες, οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται στην λίστα σας, ειδικά εκείνες τις νύχτες που η αναζήτηση στο Netflix ξεπερνάει την μισή ώρα.

Το Κόλπο: Ένας επαγγελματίας δεξιοτέχνης κλέφτης κοσμημάτων βρίσκεται σε σύγκρουση με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του, ένα αφεντικό της μαφίας ο οποίος στέλνει τον ανιψιό τους για να τους προσέχει στην τελευταία δουλειά που καλούνται να κάνουν.

Ληστεία Αλά Ιταλικά: Ο αριστοτεχνικός Μάικλ Κέιν – στο πρώτο φιλμ του 1969 φυσικά, και όχι το remake – είναι γενικά ένας καλός λόγος για να σηκώσετε τον αντίχειρα σας. Αυτή η ταινία έχει τα πάντα, από το μοναδικό στυλ του Κέιν μέχρι τον αντιπερισπασμό των αστυνομικών αρχών μέσω τριών Mini Cooper.

Δύο Καπνισμένες Κάννες: Μια από τις καλύτερες underground κωμωδίες εγκλήματος του Γκάι Ρίτσι, στην οποία ο Τζέισον Στέιθαμ έκανε την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση. Οι “Δυο Καπνισμένες Κάννες” είναι ίσως η αρτιότερη ταινία του Ρίτσι μέχρι στιγμής, δεδομένου ότι έχει στο ενεργητικό του την “Αρπαχτή” και την σειρά ταινιών “Σέρλοκ Χολμς”.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις