Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

13 κορυφαίες ταινίες που είχαν απίστευτα απρόβλετη πλοκή

13 κορυφαίες ταινίες που είχαν απίστευτα απρόβλετη πλοκή

Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoilers!

Σε όλους μας έχει τύχει να δούμε ταινίες με αναπάντεχη τροπή, οι οποίες μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, και σίγουρα μας έμειναν αξέχαστες.

Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη μαεστρία να καταφέρει ένας σκηνοθέτης να αποκρύψει στοιχεία και να μην αφήσει καμία υπόνοια στους θεατές για το τι πρόκειται να συμβεί.

Είναι αρκετά σοκαριστικό να βλέπεις τον Νορμαν Μπέιτς με ένα μαχαίρι στο χέρι και ντυμένο με τα ρούχα της μητέρας του, να χαμογελά μανιακά κάτω από μια αιωρούμενη λάμπα ή να συνειδητοποιείς ότι ο Κέβιν Σπέισι αράδειασε ένα σωρό ψέμματα και στην πραγματικότητα αυτός ήταν ο Κάιζερ Σόζε.

Όταν οι ταινίες καταφέρνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να μας κρατούν σε αγωνία, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορεί να προσφέρει ο κινηματογράφος. Δείτε παρακάτω 13 ταινίες με απίστευτα απρόβλετη πλοκή.

Ψυχώ (1960)

Η πλοκή: Στην πασίγνωστη ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ, η Μάριον Κρέιν δολοφονείται (στην γνωστή σκηνή του μπάνιου) σε ένα έρημο μοτέλ από τη νοητικά άρρωστη μητέρα του ιδιοκτήτη Νόρμαν Μπέιτς, ο οποίος είναι ένας φαινομενικά συμπαθητικός και εξυπηρετικός νέος.

Η ανατροπή: Ο Μπέιτς δολοφόνησε τη μητέρα του πριν δέκα χρόνια και προσπάθησε να διαγράψει από την μνήμη του το έγκλημα, φέρνοντας την πίσω στην ζωή. Το να διατηρεί το πτώμα της δεν ήταν αρκετό γι αυτόν, έτσι ένα μέρος του εαυτού του υιοθέτησε την προσωπικότητά της. Δολοφόνησε τον Μάριον μεταμφιεσμένος η μητέρα του.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις