Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

25 cool ταινίες που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας αυτό το καλοκαίρι

25 cool ταινίες που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας αυτό το καλοκαίρι

Υπάρχουν ταινίες και ταινίες, ωστόσο, υπάρχουν μερικές ταινίες που έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κινηματογράφου, καθώς συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μας εμπνέουν και να μας ενθουσιάζουν όσον αφορά τις ερμηνείες, αλλά και το πόσο cool ήταν οι άντρες που πρωταγωνίστησαν σε αυτές.

Σίγουρα είναι δύσκολο να δημιουργήσει κανείς μια μικρή λίστα με ταινίες που έχουν αποτυπωθεί τόσο έντονα στο μυαλό και την κουλτούρα μας, για τις οποίες θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολλά χρόνια ακόμα, ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο.

Παρακάτω λοιπόν, σας παρουσιάζουμε 30 υπέροχες ταινίες που πρέπει να περιλαμβάνονται στη λίστα που πρέπει να δει κάθε άντρας αυτό το καλοκαίρι.

Bullitt

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που συνδέθηκαν με τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν στις ταινίες τους, αλλά ποτέ ένας ηθοποιός δεν ταυτίστηκε τόσο απόλυτα με το αυτοκίνητο του, όπως ο Στιβ ΜακΚουίν με τη Mustang στη θρυλική ταινία “Bullitt”, στην οποία υποδυόταν τον αστυνομικό Frank Bullitt που αναλαμβάνει την προστασία ενός μάρτυρα σε δίκη κατά της Μαφίας, αλλά εκτελεστές εισβάλλουν στην κρυψώνα τους.

The Big Lebowski

Ο Jeff “The Dude” Lebowski (Τζεφ Μπρίτζες), δέχεται την επίσκεψη δυο μπράβων. Αφού κατουράνε μέχρι και στο χαλί του διαπιστώνουν ότι κοπανάγανε λάθος Lebowski και αποχωρούν. Ο Dude, τύπος αραχτός από άποψη και ο φίλος του Walter, βετεράνος του Βιετνάμ και… Εβραίος από άποψη, αποφασίζουν να μη το αφήσουν να περάσει έτσι. Πρόεκιται για μια cult ταινία, την οποία χαρακτηρίζουν οι διάλογοι της, η στάση ζωής των ηρώων της, η μουσική της και οι σκηνές των ονείρων του Dude.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις