Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

4+1 διαμάντια στο Ertflix που πρέπει να δείτε πριν τα κατεβάσουν

4+1 διαμάντια στο Ertflix που πρέπει να δείτε πριν τα κατεβάσουν

Για κάποιους μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη συνήθεια, ωστόσο ένα απλό «πέρασμα» από την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα του ERTFLIX πάντα αξίζει, καθώς εκεί μπορεί να βρεί κανείς δεκάδες σημαντικές σειρές και ταινίες.

Δείτε μερικές από τις ταιινίες-διαμάντια που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στο Ertflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Suburbicon

Παρότι αποτελούν στυλοβάτες της Κοινότητας του Suburbicon, μίας προαστιακής κοινότητας χαμογελαστών νεαρών οικογενειών, εγκατεστημένων στην καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οικογένεια Λοτζ βλέπει τη ζωή της να αλλάζει άρδην, όταν μία αποτυχημένη διάρρηξη οδηγεί στον σοκαριστικό θάνατο της μητέρας του μικρού Νίκι Λοτζ.

Μία απίθανη και εξαιρετικά ύποπτη σειρά γεγονότων, αναλώνει το σπιτικό των Λοτζ, την ώρα που η οικογένεια βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε έναν ιστό προδοσίας, απιστίας και εκβιασμού. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο νεαρός Νίκι προσπαθεί να κατανοήσει τις περίεργες και εγωιστικές μηχανορραφίες των ενηλίκων γύρω του, κάτι που απειλεί τις προσπάθειες του πατέρα του για μία νέα οικογενειακή τάξη.

Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Τζούλιαν Μουρ, Τζος Μπρόλιν, Όσκαρ Άιζακ, Νόα Τζουπ.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ.

Διαθέσιμη έως 28/06.

Whiplash / Χωρίς Μέτρο

O 19χρονος Άντριου είναι ένας ταλαντούχος ντράμερ, και ένας από τους καλύτερους σπουδαστές στο «Shaffer Conservatory» της Νέας Υόρκης. Πεισματάρης και φιλόδοξος, στα όρια του αλαζονικού, κάνει πολύ μεγάλα όνειρα.

Θέλει να γράψει ιστορία. Θα δουλέψει σκληρά και θα κερδίσει μία θέση στην ορχήστρα του Τέρενς Φλέτσερ, του διαβόητου μαέστρου της τζαζ, του καθηγητή που όλοι στη σχολή σέβονται και τρέμουν ταυτόχρονα. Ο δρόμος προς την επιτυχία όμως, είναι στρωμένος με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Κυριολεκτικά.

Πρωταγωνιστούν: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ, Μελίσα Μπενόιστ, Όστιν Στόουελ, Τζέισον Μπλερ, Έιπριλ Γκρέις.

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ.

Διαθέσιμη έως 01/04.

Εμείς οι Γκλόριες

Η δημοσιογράφος, αγωνίστρια και φεμινίστρια Γκλόρια Στάινεμ είναι μια ανεξίτηλη εικόνα, γνωστή για τον κοσμογονικό ακτιβισμό της, την καθοδήγησή της στο επαναστατικό γυναικείο κίνημα και το συγγραφικό της έργο που έχει επηρεάσει γενιές και γενιές.

Σε αυτή τη μη παραδοσιακή βιογραφική ταινία, με φόντο ένα μοναχικό λεωφορείο σε έναν ανοιχτό αυτοκινητόδρομο, πέντε Γκλόριες παρακολουθούν τη σημαίνουσα πορεία της Στάινεμ προς την ανάδειξη – από την εποχή που ζούσε στην Ινδία ως νεαρή γυναίκα, μέχρι την ίδρυση του περιοδικού Ms. στη Νέα Υόρκη, και το ρόλο της στην άνοδο του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών τη δεκαετία του 1960 και όχι μόνο.

Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Γκλόρια Στάινεμ, Αλίσια Βικάντερ, Λούλου Γουίλσον, Μπέτι Μίντλερ, Τζανέλ Μονά, Ράιαν Κίρα Αρμστρονγκ.

Σκηνοθεσία: Τζούλι Τέιμορ.

Διαθέσιμη έως 07/04.

Ντε Γκωλ

1940. Ο Ντε Γκωλ, αντιτάσσεται στην προτεινόμενη ανακωχή και πιέζει να συνεχιστεί η στρατιωτική δράση, εναντίον των δυνάμεων του Χίτλερ. Καθώς η ανακωχή είναι προ των πυλών, ο Ντε Γκωλ διαφεύγει στη Βρετανία, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του η οποία θα αναγκαστεί να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς.

Εκεί, με σύμμαχο τον Τσώρτσιλ, και στην προσπάθειά του να ενθαρρύνει τα εκατομμύρια των συμπατριωτών του, θα εκφωνήσει ένα πύρινο λόγο στο BBC που θα τον μετατρέψει στο σύμβολο της Γαλλικής Αντίστασης.

Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Ουίλσον, Oλιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Λασέ, Ιζαμπέλ Καρέ.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Λε Μπομάν.

Διαθέσιμη έως 04/08.

Αποκάλυψη Τώρα – Redux

Η ταινία “Αποκάλυψη τώρα” είναι μια επανεκτέλεση του κλασικού έργου του Τζόζεφ Κόνραντ “Η καρδιά του σκότους”, που διαδραματίζεται το 1969 κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Η ιστορία παρακολουθεί το ταξίδι ενός λοχαγού του Μπέντζαμιν Γουίλαρντ των ειδικών δυνάμεων μέσα στις βίαιες ζώνες μάχης του Βιετνάμ, σε μια μυστική αποστολή να δολοφονήσει ένα διοικητή πεδίου που ονομάζεται Kουρτζ, ο οποίος έχει εγκαθιδρύσει μια αδίστακτη δικτατορία.

Καθώς ο Γουίλαρντ ταξιδεύει μέσα στην παραφροσύνη και τον παραλογισμό της αμερικανικής εμπλοκής στον πόλεμο, έλκεται όλο και περισσότερο από την ίδια τη ζούγκλα, την αρχέγονη μυσταγωγία της και την τεράστια δύναμή της…

Πρωταγωνιστούν: Μάρλον Μπράντο, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Μάρτιν Σιν, Φρέντερικ Φόρεστ, Λώρενς Φισμπερν, Ντένις Χόπερ.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Διαθέσιμο έως 06/04.

Δείτε εδώ τη λίστα με όλες τις ταινίες που είναι διαθέσιμες δωρεάν αυτή τη στιγμή στο ERTFLIX.

Media Τελευταίες ειδήσεις