Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

5 ηθοποιοί του Hollywood που πήραν κιλά για ένα ρόλο

hollywood

Είναι γνωστό ότι το Hollywood είναι γεμάτο προκλήσεις, όχι μόνο για ανερχόμενους ηθοποιούς, αλλά και για εδραιωμένους αστέρες, οι οποίοι τεστάρουν συνεχώς τα όριά τους.

Οι αλλαγές στο σωματικό βάρος αποτελούν λαμπρό παράδειγμα, καθώς δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί οι οποίοι ιντριγκάρονται σε τέτοιο βαθμό από ένα ρόλο, που δε διστάζουν να πάρουν αρκετά κιλά, μόνο και μόνο για να τον ενσαρκώσουν! Ας δούμε μερικούς από αυτούς!

Ράσελ Κρόου

Για την ταινία ‘Η Πλεκτάνη’, ο Ράσελ Κρόου αναγκάστηκε να πάρει κάτι λιγότερο από 30 κιλά! Ο Αυστραλιανός έχει δηλώσει πως, στην αρχή, απολάμβανε αρκετά το γεγονός ότι μπορούσε να φάει οτιδήποτε ήθελε, ξεκίνησε, ωστόσο, να θορυβείται, όταν είδε τα επίπεδα της χοληστερόλης του να εκτοξεύονται. Καθόλου παράξενο, αν σκεφτεί κανείς πως η δίαιτά του περιελάμβανε τσίζμπεργκερς για πρωινό και μία μεγάλη ποσότητα από κεκάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σαρλίζ Θερόν

Η Σαρλίζ Θερόν έφτασε στα όριά της για το ρόλο της στην ταινία ‘Tully: Τα Παιδιά είναι Ευτυχία;’. Ήθελε, σύμφωνα με δηλώσεις της, να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και να νιώσει ό,τι ένιωθε ο χαρακτήρας τον οποίο ενσάρκωσε, που ήταν μία υπέρβαρη μητέρα τριών παιδιών. Η Νοτιοαφρικανή αναγκαζόταν να ξυπνά στη μέση της νύχτας και να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες λιπαρών ζυμαρικών με τυρί, ώσπου να καταφέρει να πάρει τα 23 κιλά που απαιτούνταν για το ρόλο. Η Θερόν, πάντως, είχε στο παρελθόν ξαναπάρει αρκετά κιλά για ένα ρόλο. Πρόκειται για το ‘Monster’, για το οποίο πήρε 13 κιλά – και ένα βραβείο Όσκαρ!

Γκουίνεθ Πάλτροου

Αν είναι γνωστή για ένα πράγμα πέραν του ταλέντου της στην υποκριτική, η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι τεράστια υπέρμαχος της υγείας και της φροντίδας του σώματός της. Δεν απόλαυσε καθόλου, επομένως, το γεγονός πως χρειάστηκε να πάρει 9 κιλά προκειμένου να μπει στο πετσί του πρωταγωνιστικού ρόλου της ταινίας ‘Country Song’. Περιγράφει την εμπειρία της ως τραγική, με το χειρότερο κομμάτι αυτής να είναι η πλήρης απαγόρευση κάθε είδους γυμναστικής. Με το που τελείωσαν τα γυρίσματα, η Πάλτροου ένιωσε πως το σώμα της κατέρρεε.

Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει, δικαίως, αποκτήσει τη φήμη του ηθοποιού που δε θα διστάσει να αλλάξει σε ακραίο βαθμό το σωματικό του βάρος, τόσο παίρνοντας, όσο και χάνοντας πάρα πολλά κιλά για τους ρόλους που ενσαρκώνει. Στη διάρκεια της πολυποίκιλης και αξιοζήλευτης καριέρας του, ο Μπέιλ έχει πάρει 27 κιλά για την ταινία ‘Μπάτμαν: Η αρχή’, ενώ πήρε από 18 κιλά για τις ταινίες ‘Οδηγός Διαπλοκής’ και ‘Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία’.

Ρενέ Ζελβέγκερ

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Ρενέ Ζελβέγκερ υποδύεται τον εμβληματικό χαρακτήρα της αλλοπαρμένης Μπρίτζετ Τζόουνς σε τρεις ταινίες, από το 2001 μέχρι το 2016, σε ένα ρόλο για τον οποίο η Ζελβέγκερ άλλαξε την Αμερικανική προφορά της σε ένα βρετανικό accent που θα ζήλευε και Λονδρέζος. Για τις δύο πρώτες ταινίες της τριλογίας, όμως, άλλαξε και το βάρος της, παίρνοντας περίπου 10 κιλά για την πρώτη ταινία, τα οποία αργότερα έχασε και ξαναπήρε για τη δεύτερη ταινία!

Πηγές: www.eonline.com, www.foxnews.com

Media Τελευταίες ειδήσεις