Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

5 σειρές στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσετε

5 σειρές στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσετε

Όρεξη να έχετε και θα χορτάσετε σειρές και τον Νοέμβριο στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX. Δεκάδες ταινίες αλλά και σειρές για όλα τα γούστα είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, και μπορείτε να τις απολαύσετε με το πάτημα ενός κουμπιού…

Mπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX τώρα και απολαύστε μια παρέλαση αστέρων. Σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και σειρές για όλα τα γούστα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση είναι άμεσα διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

Press

Ο ταραχώδης κόσμος των εφημερίδων στο Λονδίνο, αποκαλύπτεται μέσα από τις ζωές των εργαζομένων τους, όπου κυριαρχούν ηθικά διλήμματα.

Οι έρωτες και τα ψέματα μιας ομάδας επαγγελματιών με πάθος για τη δουλειά τους που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν και να τυπώσουν ιστορίες, μας συστήνουν ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν ζωές απλών πολιτών σε πρωτοσέλιδα.

Μπορούν όμως να αντιμετωπίσουν την αλήθεια για τον ίδιο τους τον εαυτό;

Πρωταγωνιστούν: Charlotte Riley, Priyanga Burford, Al Weaver, Ben Chaplin, Paapa Essiedu, Shane Zaza, Ellie Kendrick, Αλ Ουίβερ, David Suchet.

Σκηνοθεσία: Mike Bartlett.

Παιχνίδια Μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι

Τα πασίγνωστα μυστήρια της Agatha Christie προσαρμόζονται ευχάριστα σε μια σειρά γαλλικών τηλεοπτικών ταινιών – σέξι, πνευματώδη και σίγουρα εθιστική! Η σειρά, μας μεταφέρει στη δεκαετία του 50 και μας γνωρίζει νέους ήρωες, με το κλασικό στυλ Agatha Christie: τον κύριο επιθεωρητή Laurence, έναν άνθρωπο με τάξη και εκλεπτυσμένο γούστο και τη φιλόδοξη δημοσιογράφο Alice Avril – μαζί με την πάντα πιστή γραμματέα του Laurence, Marlène.

Σκηνοθεσία: Thierry Sorel, Fanny Rondeau.

Αλυσοδεμένη Αγάπη

Η Κατερίνα Βερμπίτσκαγια μεγάλωσε ως ευγενής με τη νονά της Άννα Τσερβίνσκαγια, αλλά για όλο τον κόσμο ήταν ακόμα μία ιδιοκτησία του Πιότρ Τσερβίνσκι. Ερωτεύεται τον ευγενή Αλεξέι Κόζατς που δεν γνωρίζει τίποτα για την καταγωγή της. Στο δρόμο προς την ελευθερία και την αγάπη θα πρέπει να ξεπεράσει πολλές δοκιμασίες.

Πρωταγωνιστούν: Katerina Kovalchyk, Mikhail Gavrilov, Anna Sagaydachnaya.

Μαρτσέλα

Μια νέα αστυνομική σειρά, σε σενάριο του διεθνούς φήμης σεναριογράφου Χανς Ρούσενφελντ, που διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο.

Η πρωταγωνίστρια Άννα Φρίελ στο ρόλο της Μαρτσέλα, που μετά από 12 χρόνια αποχής από τη δουλειά της, επιστρέφει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ενώ στην προσωπική της ζωή κυριαρχεί η απόρριψη αλλά και η διαίσθηση. Η Μαρτσέλα, μια ντετέκτιβ που βρίσκεται στα τέλη της τρίτης δεκαετίας της ζωής της, είχε αφήσει την καριέρα της για να αφιερωθεί ολόψυχα στην οικογένειά της. Μετά το τέλος του γάμου της με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της και απομονωμένη από τα παιδιά της που βρίσκονται σε οικοτροφείο, επιστρέφει στη δουλειά της με κλονισμένη την αυτοπεποίθησή της.

Αναλαμβάνει αμέσως μια από τις παλιές της υποθέσεις, με την οποία είχε ασχοληθεί για πρώτη φορά το 2003. Ένα κύμα πρόσφατων δολοφονιών εμφανίζει τα ίδια χαρακτηριστικά με μα σειρά από ανεξιχνίαστες δολοφονίες που είχαν διαπραχθεί πριν από μια δεκαετία. Άραγε εκείνος ο δολοφόνος ξαναχτυπά ή πρόκειται για κάποιον που τον αντιγράφει; Πώς θα χειριστεί η Μαρτσέλα την επιστροφή της στην ενεργό δράση, τη στιγμή που νιώθει τόσο εύθραυστη και ευάλωτη; Θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αναζητώντας απαντήσεις ή θα οδηγηθεί σε καταστάσεις που πρέπει να αποφύγει πάση θυσία;

Πρωταγωνιστούν: Άννα Φρίελ, Λόρα Καρμάικλ, Νίκολας Πίνοκ.

Μις Μαρπλ

Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων και διηγημάτων της Αγκάθα Κρίστι, η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες της Jane Marple, μίας ηλικιωμένης γεροντοκόρης που ζει στο ήσυχο χωριουδάκι Saint Mary Mead. Στις πολλές της επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς σε άλλα χωριά, η Miss Marple συχνά πέφτει πάνω σε περιπτώσεις μυστηριωδών φόνων και βοηθά να εξιχνιαστούν. Αν και οι αστυνομικοί εμφανίζονται πολλές φορές απρόθυμοι να δεχτούν τη βοήθεια της Miss Marple, η φήμη και οι απαράμιλλες ικανότητές της τελικά τους κερδίζουν.

Πρωταγωνιστούν: Geraldine McEwan, Julia McKenzie.

Δείτε εδώ όλες τις δημοφιλείς σειρές του Ertflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις