Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

4+1 εξαιρετικές ταινίες που επικεντρώνονται στην απιστία

4+1 εξαιρετικές ταινίες που επικεντρώνονται στην απιστία

Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά υπάρχουν πολλές ταινίες που επικεντρώνονται στην απιστία.

Οι παρακάτω ταινίες περιέχουν πολλές περιπτώσεις απιστίας, ωστόσο κατάφεραν να ξεχωρίσουν επειδή πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες είχαν την ικανότητα να αποδώσουν με μοναδικό τρόπο τους λόγους που μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην απιστία.

Η Άπιστη

Μια 35χρονη, ύστερα από 11 χρόνια γάμου, απατά τον άνδρα της με ένα νεαρό Γάλλο μποέμ. Ο σύζυγός της, όταν ανακαλύπτει την απιστία της, επισκέπτεται τον εραστή της και, τυφλωμένος από ζήλια, οδηγείται σε μια μοιραία πράξη.

Ανήθικη Πρόταση

Ενας δισεκατομμυριούχος δίνει σε μια παντρεμένη 1.000.000 δολάρια για να περάσει μια νύχτα μαζί της.

Ολέθρια Σχέση

Η ταινία πραγματεύεται την απιστία ενός παντρεμένου με μιαν άλλη γυναίκα, με την οποία περνάει ένα σαββατοκύριακο και τις συνέπειες αυτής του της πράξης, εφόσον η γυναίκα αυτή γίνεται εμμονική σε βαθμό παρενόχλησης τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του. Πρωταγωνιστές αυτού του ερωτικού τριγώνου είναι ο Μάικλ Ντάγκλας, η Γκλεν Κλόουζ και η Αν Άρτσερ.

Chloe

Η Κάθριν, μια παντρεμένη γυναικολόγος, έχει υποψίες ότι ο σύζυγός της την απατά. Γνωρίζεται με την Κλόι, μια πόρνη πολυτελείας, και αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει ως ερωτικό δόλωμα για να ελέγξει τις αντιδράσεις του άντρα της.

Match Point

Στην ταινία, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ρις Μάγιερς, παντρεύεται μια γυναίκα από εύπορη οικογένεια, αλλά η κοινωνική του θέση απειλείται από την παράνομη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του κουνιάδου του, την οποία υποδύεται η Γιόχανσον.

Η ταινία ασχολείται με τα θέματα της ηθικής, της απληστίας, και τον ρόλο της λαγνείας, των χρημάτων, και της τύχης, γεγονός που έκανε πολλούς ανθρώπους να τη συγχέουν με μια παλαιότερη ταινία του Γούντι Άλεν, ονόματι “Απιστίες και αμαρτίες”.

Media Τελευταίες ειδήσεις