Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Archive 81: Η νέα σειρά του Netflix που όσοι τη βλέπουν χάνουν τον ύπνο τους

Archive 81: Η νέα σειρά του Netflix που όσοι τη βλέπουν χάνουν τον ύπνο τους
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ούτε εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από τη στιγμή που “ανέβηκε” στο Netflix η νέα σειρά τρόμου “Archive 81” και ήδη βρίσκεται σταθερά στο Top 10 των σειρών της πλατφόρμας. 

Μάλιστα, πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που παραδέχονται ότι… έχουν χάσει τον ύπνο τους από τη στιγμή που την είδαν, κάνοντας λόγο για ένα… συνδυασμό των “The Blair Witch Project”, “Midsommar” και “Frequency”.

Η υπόθεση του “Archive 81” είναι η εξής: O Dan Turner αναλαμβάνει μια δουλειά για να αποκαταστήσει μια συλλογή από κατεστραμμένες βιντεοκασέτες από το 1994. Όλα αυτά για να αναδημιουργήσει το έργο της Melody Pendras, που εμπλέκεται στην έρευνά της για μια επικίνδυνη αίρεση σε μια πολυκατοικία στο Visser. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται σε δύο timelines, ο Dan θα βρει τον εαυτό του εμμονικό και θα ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί στην Melody. Όταν αυτοί οι δύο χαρακτήρες αποκτήσουν μια μυστηριώδη σχέση, αυτός πείθεται ότι μπορεί να τη σώσει από ένα τραγικό γεγονός που της είχε συμβεί πριν 25 χρόνια.

H σειρά έχει 8 επεισόδια, και πρωταγωνιστούν οι Mamoudou Athie (Dan Turner), Dina Shihabi (Melody Pendras), Martin Donovan (Virgil Davenport), Matt McGorry (Mark Higgins), Julia Chan (Annabelle Cho), Evan Jonigkeit (Samuel), Ariana Neal (Jess).

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Media Τελευταίες ειδήσεις