Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ERTFLIX: 4+1 σημαντικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν

ERTFLIX: 4+1 σημαντικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν

ERTFLIX: Σειρές και ταινίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι πλέον διασθέσιμες -δωρεάν- σε όλους στην ανανεωμένη πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Μοναδικές σειρές αλλά και ταινίες που έχουν γράψει ιστορία είναι πλέον διαθέσιμες, εντελώς δωρεάν, στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX. Πρόκειται για μεγάλες διεθνείς παραγωγές που μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX.

The catcher was a spy (Υπεράνω πάσης υποψίας)

Διαθέσιμη έως σήμερα 09/04/2021

Βασισμένο στη ομώνυμη νουβέλα του Νίκολας Ντάβιντοφ. Στα μέσα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου ο γνωστός αθλητής του μπέιζμπολ Μο Μπεργκ στρατολογείται στο Γραφείο των Υπηρεσιών Ασφαλείας (την μεταγενέστερη CIA). O Μπεργκ δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής. Είναι μορφωμένος, μιλάει εννέα γλώσσες και συμμετέχει συχνά σε ένα δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων της τηλεόρασης.

Εκτός από αναγνωρίσιμος, ο Μπεργκ είναι αινιγματικός και έχει ταλέντο στο να κρατάει μυστικά. Αυτός είναι και ο λόγος που εκπαιδεύεται και ρίχνεται στο πεδίο της δράσης με σκοπό να εμποδίσει τον Γερμανό επιστήμονα Βέρνερ Χάιζεμπεργκ να φτιάξει μια ατομική βόμβα για τους Ναζί.
Παραγωγή: ΗΠΑ
Βιογραφικό πολεμικό δράμα
Σκηνοθεσία: Μπεν Λιούιν
Πρωταγωνιστούν: Πολ Ραντ, Μαρκ Στρόνγκ,Σιένα Μίλερ, Τζεφ Ντάνιελς, Γκάι Πιρς.

Modigliani (Μοντιλιάνι: Ο Καταραμένος Ζωγράφος)

Διαθέσιμη έως 13/04/2021

Ο Άντι Γκαρσία είναι ο Μοντιλιάνι. Ο καταραμένος ζωγράφος. Παρίσι, 1919. Η νυχτερινή ζωή έχει γεμίσει με σκοτεινά πάθη και αχαλίνωτες εμμονές. Στο καφέ Ροτόντ, το στέκι της ελίτ της τέχνης, ένα τραπέζι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην ιστορία: ο Πικάσο, η Φρίντα Κάλο, ο Ουτρίγιο, ο Κοκτό κι ο Μοντιλιάνι συζητούν με πάθος για τέχνη, έρωτα και επιθυμία.

Η δραματική αντιζηλία μεταξύ του Μοντιλιάνι και του Πικάσο, δύο ανδρών, η σχέση των οποίων διακατέχεται από ευφυΐα, αλαζονεία και πάθος, θα στοιχειώσει την καλλιτεχνική παρέα. Το πάθος της δημιουργίας και η μανία της καταστροφής μέσα από μία συγκλονιστική ερμηνεία του Άντι Γκαρσία.
Παραγωγή: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ρουμανία, Γαλλία, Ιταλία, 2004
Σκηνοθεσία: Μικ Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Άντι Γκαρσια , Έλσα Ζιλμπερστάιν , Ομίντ Ντζαλίλι , Ούντο Κίερ , Εύα Χερτζικόβα.

Under the tree (Κάτω από το δέντρο)

Διαθέσιμη έως 19/4/2021

O Άτλι, πατέρας μιας τετράχρονης, χωρίζει με τη σύντροφό του κι αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του, όπου βυθίζεται στη διαμάχη που έχουν οι γονείς του με τους γείτονές τους για τη σκιά ενός μεγάλου, όμορφου δέντρου που έχουν στην αυλή τους.
Σκηνοθεσία: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
Πρωταγωνιστούν: Steinþór Hróar Steinþórsson, Edda Björgvinsdóttir, Sigurður Sigurjónsson.

Le week-end (Σαββατοκύριακο στο Παρίσι)

Διαθέσιμη έως 18/4/2021

Στην τριακοστή επέτειο του γάμου τους ένα ζευγάρι Βρετανών επιστρέφει στο Παρίσι, την πόλη που είχαν περάσει το μήνα του μέλιτος, προσπαθώντας να ανανεώσουν τη σχέση τους.
Σκηνοθεσία: Roger Michell
Πρωταγωνιστούν: Jim Broadbent, Lindsay Duncan και Jeff Goldblum.

Diving into life (Βουτιά στη ζωή)

Διαθέσιμη έως 17/4/2021

Όταν ο Πέτερ εγκαταλείπει τη Σουζάνε μετά από 30 χρόνια γάμου, εκείνη το κρύβει από τους συναδέλφους της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και κλείνεται στον εαυτό της. Η επτάχρονη Ζαφίρ, κόρη της καινούργιας, θορυβώδους γειτόνισσας της Σουζάνε, της Κιμ, θα γίνει το κλειδί ώστε η Σουζάνε να ξαναβουτήξει στη ζωή, όπως έκανε παλιότερα ως πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης.
Σκηνοθεσία: Ingo Rasper
Πρωταγωνιστούν: Steffi Kühnert, Zoë Valks, Theodora Tetzlaff.

Media Τελευταίες ειδήσεις