Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Eurovision 2021: έτσι θα είναι η εμφάνιση της Στεφανίας

Eurovision 2021: έτσι θα είναι η εμφάνιση της Στεφανίας

Πρώτη πρόβα αυτή την ώρα για τη Στεφανία Λυμπερακάκη στο Ahoy Arena ερμηνεύοντας το Last Dance, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Όταν ολοκληρωθεί η πρόβα θα σας δείξουμε βίντεο και φωτογραφίες το «στήσιμο», αλλά μέχρι τότε, να πούμε ότι όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, Φωκάς Ευαγγελινός, «παρουσιάζεται ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ως όχημα τη φαντασία μας.

Η Stefania εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό”», γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”, τονίζοντας πως «Στη σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία της Stefania, η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό».

Μαζί με την Stefania στην σκηνή εμφανίζονται οι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος. 

Την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, ενώ τα κοστούμια των χορευτών ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Το σχεδιασμό του σκηνικού έκανε ο Γιάννης Μουρίκης και τη δημιουργία των γραφικών ανέλαβε η εταιρία Asterman.

Εν αναμονή λοιπόν βίντεο και φωτογραφιών από την πρώτη πρόβα της Stefania στο Ahoy Arena ερμηνεύοντας το Last Dance, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Media Τελευταίες ειδήσεις