Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: “Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το Last Dance”

Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: “Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το Last Dance”

Στην εκπομπή Love it μίλησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021, Στεφανία Λυμπερακάκη καθώς κι ο συνθέτης της φετινής συμμετοχής Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε πρόβες κάθε μέρα και κάθε μέρα γίνονται όλα πιο καλά. Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι, τους άρεσε πάρα πολύ και στα social media λαμβάνω πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και σχόλια».

«Εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου η Στεφανία έχει ξεκινήσει πρόβες με τους χορευτές, την δασκάλα φωνητικής. Έχουν μπει όλα σε έναν δρόμο» τόνισε η συνθέτης του τραγουδιού, Δημήτρης Κοντόπουλος. «Εγώ φοβάμαι να προδώσω κάτι» πρόσθεσε με χαμόγελο η νεαρή ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά την κυπριακή συμμετοχή με την Έλενα Τσαγκρινού στην Eurovision 2021, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε πως «την περιμένω με πολλή χαρά στην Ολλανδία. Δεν ήξερα ότι ακούγονται σχόλια αμφιλεγόμενα για το El Diablo».

Και η Eurovision 2021 έρχεται με το «Last Dance»…

Media Τελευταίες ειδήσεις