Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Eurovision 2021 στην ΕΡΤ: Τι ώρα είναι ο τελικός – Έτσι θα δώσουν τη μάχη Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2021 στην ΕΡΤ: Τι ώρα είναι ο τελικός – Έτσι θα δώσουν τη μάχη Ελλάδα και Κύπρος

Ελλάδα και Κύπρος συμμετέχουν στον τελικό της Eurovision 2021. Στεφανία Λυμπερακάκη και Έλενα Τσαγκρινού θα δώσουν τη δική τους μάχη. Τι δείχνουν τα σοιχήματα.

Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, απόλυτα συντονισμένη και πρωτότυπη χορογραφία, η Stefania ερμήνευσε μοναδικά το «Last Dance» στον Β’ ημιτελικό τηε Eurovision 2021, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy Arena, και κέρδισε για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον  Τελικό του Σαββάτου.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού θα εμφανιστούν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 22:00, στον τελικό της Eurovision 2021.

Στον τελικό της Eurovision 2021 θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια χώρα (Ολλανδία). Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση.

Στον σχολιασμό του μεγάλου τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Eurovision 2021: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών

1. Κύπρος
2. Αλβανία
3. Ισραήλ
4. Βέλγιο
5. Ρωσία
6. Μάλτα
7. Πορτογαλία
8. Σερβία
9. Ην. Βασίλειο
10. Ελλάδα
11. Ελβετία
12. Ισλανδία
13. Ισπανία
14. Μολδαβία
15. Γερμανία
16. Φινλανδία
17. Βουλγαρία
18. Λιθουανία
19. Ουκρανία
20. Γαλλία
21. Αζερμπαιτζάν
22. Νορβηγία
23. Ολλανδία
24. Ιταλία
25. Σουηδία
26. Άγιος Μαρίνος

Η ελληνική συννετοχή στη Eurovision και το 12άρι

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μαζί με τους χορευτές της, Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα στον δεύτερο ημιτελικό, και πέρασαν στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν την καλύτερη θέση για την Ελλάδα.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, θα ανακοινώσει ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου. Ο Μανώλης θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Eurovision 2021: Έτσι θα δώσουν τη μάχη Ελλάδσα και Κύπρος

Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισης της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη Eurovision 2021; Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού.

Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης.

Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν special visual effects, ειδικοί φωτισμοί, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωντανή μετάδοση υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δείχνουν την ελληνική συμμετοχή και τη Στεφανία Λυμπερακάκη στην 10η – 14η θέση.

Χαμό προκάλεσε η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, κατά την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021. Η εκρηκτική Έλενα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή, διεκδικώντας ένα από τα δέκα εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε όγδοη στη σκηνή και πραγματικά μάγεψε τους πάντες με το El Diablo, βάζοντας γερά τα θεμέλια για τη συμμετοχή της στον τελικό της Eurovision 2021.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δείχνουν την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις