Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η «καλή αδερφή» και η βαθιά υπόκλιση

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η «καλή αδερφή» και η βαθιά υπόκλιση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας έχει συνηθίσει να μη… μασάει τα λόγια του. Το έκανε ξανά κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, όταν απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε. Και η απάντησή του ήταν για… 12άρι.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης λίγο αφού είχε εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision η Σουηδία.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη έγινε δεκτή με… αποθέωση σχεδόν από τους πάντες.

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, στον Alpha, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της χειροκρότησαν, υποκλίθηκαν και αποθέωσαν τον Γιώργο Καπουτζίδη για την απάντηση σε εκείνους που επιχείρησαν να του κάνουν bullying.

 

Εκτός όμως από τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της, τον Γιώργο Καπουτζίδη αποθέωσε και το twitter, που δεν τον αποθέωσε μόνο για την απάντηση αλλά, κυρίως, για την ουσία της τελευταίας φράσης της: «Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

https://twitter.com/EiriniStroubaki/status/1525789924737396736?s=20&t=p5hSNgRFgphxbdwJirlbCA

https://twitter.com/chrisathenscity/status/1525701595601715204?s=20&t=rK4cqBsNxSvjSV5LVFRadw

Media Τελευταίες ειδήσεις