Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurovision 2023: Δυνατά ονόματα στην παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης

Eurovision 2023: Δυνατά ονόματα στην παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης

Η Eurovision 2023 πλησιάζει και οι φανς μετρούν αντίστροφα για το φετινό διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Liverpool.

Λίγους μήνες πριν τη Eurovision 2023, έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα παρουσιάσουν τον διαγωνισμό.

Οικοδέσποινα της Eurovision 2023 θα είναι η πρωταγωνίστρια του Ted Lasso, Χάνα Γουάντινγκχεμ, μαζί με την Αλέσα Ντίξον και την Ουκρανή τραγουδίστρια, Τζούλια Σανίνα.

Αυτή η τριάδα θα παρουσιάσει τόσο τους δύο ημιτελικούς στις 9 και 11 Μαΐου όσο και τον μεγάλο τελικό στις 13 Μαΐου, μόνο που το Σάββατο θα έχουν στο πλευρό τους και τον Γκράχαμ Νόρτον.

 «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Φέτος, ίσως περισσότερο από ποτέ, είναι μεγάλη τιμή να στέκομαι πλάι-πλάι με την Ουκρανία, μια χώρα που κρατιέται με τόση δύναμη και ενότητα», δήλωσε η βραβευμένη, Εmmy, Χάνα Γουάντινγκχεμ

Από την πλευρά της, η κριτής του «Βρετανία Έχεις Ταλέντο» και τραγουδίστρια Αλέσα Ντίξον δήλωσε: «Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ενθουσιασμό και την προσμονή ενός live show. Η Eurovision προσφέρει αυτόν τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο, αλλά σε μια τεράστια, παγκόσμια κλίμακα».

Η Τζούλια Σάνινα από το ουκρανικό εναλλακτικό σύγκροτημα, «The HARDKISS», δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για τη βραδιά της Eurovision 2023.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα αναδείξω την ουκρανική κουλτούρα και δημιουργικότητα και θα βοηθήσω να πραγματοποιηθεί ένα σόου που θα κάνει τη χώρα μου υπερήφανη. Ανυπομονώ να πάω στο Λίβερπουλ και να γνωρίσω τους θαυμαστές και την υπόλοιπη οικογένεια της Eurovision», ανέφερε.

Media Τελευταίες ειδήσεις