Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Eurovision 2024: Ελλάδα και Τουρκία έγιναν «ένα» – Δημοσιογράφοι τραγούδησαν αγκαλιά σε ρυθμούς Sertab

Eurovision 2024: Ελλάδα και Τουρκία έγιναν «ένα» – Δημοσιογράφοι τραγούδησαν αγκαλιά σε ρυθμούς Sertab

Όπως είναι γνωστό, η πολιτική δεν χωράει στην Eurovision για αυτό φανς από Ελλάδα και Τουρκία τραγούδησαν μαζί το «Everyway that I can» της Sertab Erener στον χτεσινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Ήταν 2003 όταν η Τουρκάλα Sertab Erener πήρε την πρωτιά στον διαγωνισμό σημειώνοντας την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας της. Χτες Πέμπτη (09.05.2024), η Sertab επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και ερμήνευσε το θρυλικό «Everyway that I can», ξυπνώντας μνήμες. Στα παρασκήνια, τουρκική και ελληνική δημοσιογραφική ομάδα έστησαν party κατά τη διάρκεια της εμφάνισης και τραγούδησε «απ’ έξω» τους στίχους του τραγουδιού σαν να ήταν όλοι μαζί μία παρέα.

Η Σερτάμπ Ερένερ ανέβηκε στη σκηνή αμέσως μετά την Έλενα Παπαρίζου και την Σάρλοτ Πιρέλι, σε ένα «karaoke act» που είχε διοργανώσει η παραγωγή της Σουηδίας, η οποία φιλοξενεί φέτος τον διαγωνισμό.

«Τουρκική και ελληνική δημοσιογραφική ομάδα τραγούδησε και χόρεψε μαζί με τη Sertab Erener ενώ βρισκόταν στη σκηνή της Eurovision», έγραψε στο «X» μία τουρκική σελίδα που ανέβασε σχετικό βίντεο από την στιγμή.

Μετά την Έλενα Παπαρίζου και την Charlotte Erener, βγήκε η Sertab Erener και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Media Τελευταίες ειδήσεις