Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis για την πρόκρισή της στον τελικό με την Κύπρο – «Θέλω να σας κάνω περήφανους»

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis για την πρόκρισή της στον τελικό με την Κύπρο – «Θέλω να σας κάνω περήφανους»
REUTERS

Για το «χρυσό» εισιτήριο του τελικού που κατάφερε να πάρει, μίλησε η Silia Kapsis μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Eurovision με το «Liar», εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Σε live επικοινωνία από το Μάλμε της Σουηδίας, όπου διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού, η Silia Kapsis μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε στην βραδιά του τελικού που πλησιάζει. Η 17χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως είναι πολύ κουρασμένη αλλά ταυτόχρονα πάρα πολύ χαρούμενη που η ίδια θα εμφανιστεί το Σάββατο στην σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου.

«Πάμε δυνατά, είμαι πού ενθουσιασμένη. Ζω μία μεγάλη εμπειρία, η προετοιμασία ήταν πολύ δύσκολη, το να χορεύω και ταυτόχρονα να τραγουδάω αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα. Χρειάστηκε να ταξιδέψω από την Αυστραλία και να μείνω στην Ελλάδα και να κάνω πάρα πολλές πρόβες», είπε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για το ποια θέση έχει βάλει στόχο να κατακτήσει στον τελικό, η Silia Kapsis είπε: «Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να σας κάνω περήφανους και ό,τι είναι να βγω θα βγω, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Η εκπρόσωπος της Κύπρου αναφέρθηκε και στην Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή με το «Ζάρι»: «Η Μαρίνα είναι πραγματικά καταπληκτική, είναι ταλαντούχα και μου αρέσει πολύ». Με τη σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και της έδωσε «δωδεκάρι».

Η Silia Kapsis εμφανίστηκε πρώτη και ξεσήκωσε την σκηνή του Μάλμε, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στην Κύπρο στον τελικό του Σαββάτου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Village Nation (@village_nation)

Αύριο Πέμπτη (09.05.2024) στις 22:00 θα γίνει ο Β΄ Ημιτελικός όπου εμφανίζεται η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι». Το Σάββατο 11 Μαΐου θα γίνει ο μεγάλος Τελικός.

Media Τελευταίες ειδήσεις