Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα πει douze points για το 12άρι της Ελλάδας

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα πει douze points για το 12άρι της Ελλάδας
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Είναι πλέον επίσημο: η «Number one» Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει φέτος το που θα δώσει η Ελλάδα το 12αρι της στη Eurovision του Μάλμε!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2024) ότι η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική που έχει κερδίσει τη Eurovision για την Ελλάδα, θα πει το… douze points (12 πόντοι).

Μπορεί πέρυσι να κέρδισε η Ουκρανία αλλά λόγω του πολέμου, φέτος, η Eurovision θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Έλενα Παπαρίζου, που είχε κερδίσει το 2005 στον διαγωνισμό που είχε γίνει στην Ουκρανία με το τραγούδι «My number one», επιλέχθηκε από την ΕΡΤ για να ανακοινώσει, το βράδυ του τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, τους 12 βαθμούς της ελληνικής κριτικής επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Η υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας θα «ταξιδέψει» με τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου, σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Σουηδία και σε όλο τον κόσμο!

Η Ελλάδα, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Zari», συμμετέχει στην 68η Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Media Τελευταίες ειδήσεις