Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Backstage από τα γυρίσματα του video clip

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Backstage από τα γυρίσματα του video clip
Φωτογραφία: NDP

Πλάνα από το κέντρο της Αθήνας περιλαμβάνει το video clip του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. 

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τα γυρίσματα και τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, δηλώνοντας «πάρα πολύ χαρούμενη».

«Είναι τιμή μας που μας έδωσαν την άδεια να μπούμε σε αυτούς τους χώρους. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι κι εμείς», είπε αρχικά για τα γυρίσματα κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Σχετικά με το ύφος του video clip εξήγησε πως «είναι στο κλίμα αυτού που προσπαθώ να κάνω και τα τελευταία χρόνια στο πρότζεκτ, αλλά έχει και αρκετές διαφορές και νομίζω έχει και χιούμορ, έχει και αλήθειες…».

Παράλληλα, η Μαρίνα Σάττι εξήγησε πως ακόμα δεν μπορεί να σκεφτεί την παρουσία της στη σκηνή της Eurovision. «Έχουμε κάποιο καιρό ακόμα για αυτό. Αλλά δεν περίμενα αυτή την περίοδο και στο πλαίσιο της διαδικασίας, ότι κάποια πράγματα θα είχαν και πλάκα. Και το φανταζόμουν πιο τρομακτικό, αλλά λόγω του ότι έχουμε συνεργάτες που τους θαύμαζα καιρό και που ήθελα πολύ καιρό να δουλέψω μαζί τους και έχουν δεχτεί και είναι στην ομάδα, εγώ μπορώ να κάνω το κομμάτι μου και εκείνοι είναι οι καλύτεροι στη δουλειά τους και είμαι σίγουρη ότι αυτό που θα φέρουν, θα είναι αυτό που πρέπει να είναι», είπε.

Όσο για το ποιον θα ήθελε να δει στο κοινό από την σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι είπε πως εκτός από την χορογράφο της, δεν ξέρει αν θα ήθελε να δει κάποιον γιατί αγχώνεται «όταν έχει γνωστούς από κάτω».

Media Τελευταίες ειδήσεις