Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Eurovision 2024: Πέρασε στον τελικό η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar»

Eurovision 2024: Πέρασε στον τελικό η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar»
ΦΩΤΟ Reuters

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar» του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Elke Tiel, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Δεκαπέντε χώρες θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσά τους σήμερα βρέθηκε και η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar», η οποία διαγωνίστηκε στην πρώτη θέση.

Η 17χρονη Silia Kapsis ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στη σκηνή του «Μalmö Arena» και με μεγάλη αυτοπεποίθηση κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Ντυμένη στα λευκά δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, η Silia συνοδευόταν από τέσσερις άνδρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια.

Κατά την εμφάνισή της δεν υπήρξαν σκηνικά props, αλλά πολλά πράσινα και κόκκινα γραφικά, τόσο στις οθόνες LED, όσο και στο δάπεδο της σκηνής.

Η νεαρή Ελληνοαυστραλή ερμήνευσε το «Liar» που «υπέγραψαν» ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Elke Tiel, και καταχειροκροτήθηκε στην εμφάνισή της στη σκηνή.

Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης είναι η Κύπρος, η Ουκρανία, η Σερβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Πορτογαλία και το Λουξεμβούργο.

Ακολουθεί μία «γεύση» και από τα 37 τραγούδια από την Eurovision 2024!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργό Μαρίνα Σάττι, η οποία από την 3η θέση θα παρουσιάσει το πολυσυζητημένο «ZARI».

πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις