Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari»

Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari»

Η Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) την πρόκριση της στον τελικό της Eurovision 2024. Μεγάλο φαβορί η Ελλάδα για να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου (11/5), σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας στη Eurovision 2024 έφτασε. Απόψε (22:00) η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, το “Zari” θα πετύχει τον στόχο του και μάλιστα με άνεση! Για την ακρίβεια, κατά 91% η Ελλάδα θα βρίσκεται στον τελικό της Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι είναι στην τρίτη θέση στα στοιχήματα του δεύτερου ημιτελικού, οριακά πίσω από την Ολλανδία και την Ελβετία, δύο χώρων που αναμένεται να βρεθούν πολύ ψηλά και στον τελικό.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην τρίτη θέση, μετά την Αλβανία και πριν από την Ελβετία.

Δείτε την τελευταία πρόβα της Μαρίνας Σάττι:

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον β’ ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον β’ ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις