Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Δεν περίμενα ότι θα “σπάσουν” Παπαδάκης – Αναστασοπούλου

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Δεν περίμενα ότι θα “σπάσουν” Παπαδάκης – Αναστασοπούλου

«Και εγώ είχα διαφωνίες παλιότερα με παρτενέρ, αλλά δεν περίμενα ότι θα σπάσουν μεταξύ τους» τονίζει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τον Κώστα Τσουρό συνάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής (19.05.2024), στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Mαρία Αναστασοπούλου.

«Τι να σου πω τώρα; Και οι δύο είναι φίλοι μου. Δεν περίμενα ότι θα σπάσουν φέτος γιατί διαφωνίες υπάρχουν. Και εγώ είχα διαφωνίες παλιότερα με παρτενέρ, αλλά δεν περίμενα ότι θα σπάσουν μεταξύ τους».

«Δεν θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση» υπογράμμισε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

«Πολλές φορές πίστευα ότι αυτό το πλάκωμα το έκαναν κυρίως για να παίρνουν ρόλους, η μία τη γυναίκα και ο άλλος τον άντρα, αλλά τελικά ήταν πιο βαθύ το πράγμα.

Δείτε το απόσπασμα από το 14:27 του βίντεο

  

Να σου πω την αλήθεια στενοχωρήθηκα, επειδή κι οι δύο είναι φίλοι μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις