Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

GNTM 3: Αυτές είναι οι audition που συζητήθηκαν πολύ

GNTM 3: Αυτές είναι οι audition που συζητήθηκαν πολύ

Νέα… εποχή για το GNTM *Greeces Next Top Model), καθώς φέτος δεν θα είναι μόνο γυναίκες στο σπίτι, αλλά και άντρες. Αυτές είναι οι οντισιόν που συζητήθηκαν πολύ μετά την χθεσινή πρεμιέρα.

Άντρες και γυναίκες δίνουν φέτoς μάχη για τον τίτλο του GNTM. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε… σκυτάλη στον Γιώργο Καράβα και κάθισε στη θέση του κριτή…

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το πολυαναμενόμενο GNTM 3, και όπως είναι γνωστό, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε τη θέση του κριτή με το μοντέλο Γιώργο Καράβα να αναλαμβάνει τη δική της θέση του coach.

Δείτε τις οντισιόν από τη χθεσινή πρεμιέρα που συζητήθηκαν πολύ.

Η οντισιόν του Δημήτρη που «έκλεψε» την καρδιά των κριτών! Την τύχη του θέλησε να δοκιμάσει στο GNTM 3 και ο Δημήτρης από τα Χανιά της Κρήτης. Με ύψος 1.90, καλογυμνασμένο κορμί και γλυκό χαμόγελο, ο 24χρονος γυμναστής και πρώην εύζωνας, «έκλεψε» την καρδιά των κριτών.

Η οντισιόν της Βερονίκης και τα σχόλια του Δημήτρη Σκουλού: Μπαίνοντας στο στούντιο των auditions του GNTM, η Βερονίκη έκλεψε τις εντυπώσεις με το περπάτημά της, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό.

Η οντισιόν του Πασχάλη που έφερε… χαλβά Φαρσάλων; Ο 21χρονος Πασχάλης ήταν ένας ακόμη νέος που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει το όνειρό του πηγαίνοντας στην audition για το GNTM 3.

Η οντισιόν της Μαρινέλας που θύμισε στους κριτές την Κάτια Ζυγούλη. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο, η 19χροινη Μαρινέλα με καταγωγή από την Αλβανία, μπήκε στον χώρο της audition κλέβοντας τις εντυπώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Η οντισιόν του Ανδρέα που έκανε τη Βίκυ Καγιά να πει «wow»! Ο 19χρονος Ανδρέας από την Αμαλιάδα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό των auditions του GNTM 3, έκανε τη Βίκυ Καγιά να πει «wow» και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία φέτος έχει ρόλο κριτή, να πει ότι θέλει να τον… υιοθετήσει!

Media Τελευταίες ειδήσεις