Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

GNTM 3: Οντισιόν με ανατροπές και έναν εκατομμυριούχο!

GNTM 3: Οντισιόν με ανατροπές και έναν εκατομμυριούχο!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, απίστευτες ανατροπές και… όλα είναι πιθανά να συμβούν στο GNTM 3. Δείτε μερικές από τις πιο ανατρεπτικές συμμετοχές από το χθεσινό επεισόδιο.

Στις 21.00 χθες ξεκίνησε η δεύτερη audition του GNTM 3, και όλες οι συμμετοχές είχαν κάτι.. ξεχωριστό. Αγόρια και κορίτσια στάθηκαν μπροστά στους κριτές, με ρούχα και με μαγιό, με σκοπό να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα bootcamps.

Μία από τις πιο ανατρεπτικές στιγμές της χθεσινής εκπομπής ήταν η εμφάνιση της Στέλλας και του Γιάννη. Η οντισιόν Στέλλας – Γιάννη έκρυβε και μία μεγάλη ανατροπή!

Να κυνηγήσει το όνειρό της και να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3 θέλησε και η 18χρονη Στέλλα, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκαν όλα όπως περίμενε. Η συνέχεια, όμως, την αντάμειψε.

Η οντισιόν του εκατομμυριούχου Damian! Ένας νέος με συγκλονιστική ιστορία ζωής στάθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 3. Ο λόγος για τον 24χρονο Damian από την Κέρκυρα, ο οποίος όπως αποκάλυψε, ήταν πάμφτωχος και στα 20 του κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Η οντισιόν του Παναγιώτη απ’το Χαϊδάρι. Την «κυρά Καγιά» και τους υπόλοιπους κριτές θέλησε να εντυπωσιάσει στο GNTM 3 ο Παναγιώτης, κατά κόσμον, Τάκης, από το Χαϊδάρι.

Η οντισιόν της Λία που συγκίνησε πολύ τους κριτές. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα που πέρασε από τις πρώτες auditions ήταν σίγουρα η Λία. Η 20χρονη κοπέλα από την Ουκρανία που τα τελευταία δύο χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα, παρά τα σιδεράκια στα δόντια της, κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις των κριτών με την εμφάνισή της

Media Τελευταίες ειδήσεις