Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

GNTM 5: Οι λόγοι που η Άννα Βενετσάκη αποχώρησε οικειοθελώς

GNTM 5: Οι λόγοι που η Άννα Βενετσάκη αποχώρησε οικειοθελώς

Η 47χρονη Άννα Βενετσάκη συγκίνησε με την ιστορία της στις auditions του GNTM 5 και κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση της στο σπίτι, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η Άννα Βενετσάκη είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών, ενώ εργάζεται το βράδυ σε απορριμματοφόρα στον δήμο Χαλανδρίου και παράλληλα είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, όταν τα 21 επίδοξα μοντέλα μπήκαν στο σπίτι, δεν είδαμε ποτέ την Άννα Βενετσάκη. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το reality μόδας.

«Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη» αποκάλυψε η Άννα Βενετσάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις