Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

GNTM: Αποχώρησε τόσο νωρίς από τον διαγωνισμό

GNTM: Αποχώρησε τόσο νωρίς από τον διαγωνισμό

Ποιο μοντέλο είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM;

Μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης ακολούθησε στο GNTM και τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον διαγωνισμό.

Στο αποψινό επεισόδιο, τα μοντέλα κλήθηκαν να χορέψουν κι ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο σπίτι για ένα νέο challenge: μια προωθητική καμπάνια για παπούτσια, όπου όλα περιστρέφονταν γύρω από τα χορευτικά πόδια, που τα φορούσαν. Τα μοντέλα του διαγωνισμού κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν σβούρες, τουίστ και ρυθμικές φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της εντυπωσιακής καθηγήτριας χορού, Μαρίας Αντιμησάρη. Διάφορα είδη χορού συνδυάστηκαν με το modelling για να υπάρξει στο τέλος μία επιβράβευση για τον νικητή.

Το επόμενο πρωί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κάλεσε τα παιδιά για άμεση δράση στην Άγρια Δύση. Το concept ‘Rodeo’ επέστρεψε αλλά από νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα από το Σοφικό Κορινθίας. Τα fashion cowboys και cowgirls κλήθηκαν να αναμετρηθούν με τον μηχανικό μαινόμενο ταύρο και να τον πιάσουν από τα κέρατα, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Τα μοντέλα προσπάθησαν όσο καλύτερα μπορούσαν για να δώσουν το πολυπόθητο κλικ στον φωτογράφο, Γιώργο Καλφαμανώλη, αλλά δεν έλειψαν κι οι αναποδιές σε μία τόσο απαιτητική φωτογράφιση. Στο τέλος οι τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός πήραν την απόφασή τους κι έκριναν πως ο Αιμιλιανός Κλαυδιανός πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, έχοντας την χειρότερη λήψη. Μάλιστα η πορεία του ήταν πάρα πολύ σύντομη, αφού μπήκε στον διαγωνισμό, μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα

Media Τελευταίες ειδήσεις