Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

GNTM: “Κατέρρευσαν” οι συμπαίκτες του με την αποχώρησή του

GNTM: “Κατέρρευσαν” οι συμπαίκτες του με την αποχώρησή του

Η αποχώρησή του συγκίνησε τους συμπαίκτες του στο GNTM.

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο GNTM κι ακόμα ένα μοντέλο είδε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μόδας, λίγο μετά το Makeover.

Ορισμένοι θεώρησαν ότι με το νέο τους look αναδείχθηκαν ενώ άλλοι πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να συνηθίσουν τη νέα τους εμφάνιση και να τονίσουν τα δυνατά τους στοιχεία. Τα παιδιά – έστω για μια νύχτα- ταξίδεψαν κάπου στην Καραϊβική, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Γιώργο Καράβα να στήνουν ένα αλλιώτικο beach party πλάι στο κύμα και να καθοδηγούν τα παιδιά, σε μια απολαυστική αλλά απαιτητική φωτογράφιση σε ζευγάρια, που σκοπό είχε

Ο Ναπολέων Μάτσας, ως νικητής της τελευταίας δοκιμασίας, χρησιμοποίησε έξυπνα το μειονέκτημα κι ορισμένοι παίκτες έπρεπε να αποκτήσουν αρκετά πιο γρήγορα ρυθμό, αντίληψη και συναίσθημα για αυτήν την απαιτητική φωτογράφιση σε ζευγάρια. Τα μοντέλα προσπάθησαν πολύ για να έχουν το πολυπόθητο «κλικ» από τον φωτογράφο, Πάνο Γιαννακόπουλο αλλά για έναν το όνειρο τελείωσε πρόωρα.

Το μοντέλο που δεν χάρισε καλή λήψη χορεύοντας, είναι ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος, όπως του ανέφεραν οι κριτές δεν είχε ενέργεια. Ωστόσο αρκετοί συμπαίκτες του αντέδρασαν και ξέσπασαν σε κλάματα, λέγοντας πως στο σπίτι ήταν ο μόνος που είχε τόση ενέργεια.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις