Media

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα για την μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια διαφορετική οντισιόν ήταν αυτή της Εμμανουέλας στο GNTM, αφού στο τέλος διηγήθηκε στους κριτές την τραγική της ιστορία.

Αρχικά η ίδια ήταν πολύ χαμηλών τόνων και σχεδόν ανέκφραστη σε όσα της ζητήθηκαν να κάνει. Οι κριτές της τόνισαν ότι δεν έχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή και πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να προτείνει ακόμα και να της κόψουν τα μαλλιά πολύ κοντά. Η Εμμανουέλα πάγωσε μόλις το άκουσε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Όταν τελικά δεν πέρασε στο Bootcamp, ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για την προσωπική της ιστορία, που την έχει πονέσει πολύ. Πριν από κάποια χρόνια είχε περάσει νευρική ανορεξία κι είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η Ζενεβιέβ, συγκινημένη από την ιστορία της Εμμανουέλας, χρησιμοποίησε την wild card της και έτσι η ίδια συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με εύθραυστες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια
Η Μελισσάνθη αιφνιδιάζεται από εξελίξεις που αφορούν τόσο το Ίδρυμα όσο και την προσωπική της ζωή, καθώς μια συνάντηση με τον Άγγελο στο Λαγονήσι ξεγυμνώνει συναισθήματα που προσπαθούσε καιρό να κρατήσει υπό έλεγχο
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με εύθραυστες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια