Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

GNTM: Ποιος έχει δει γυμνό τον Έντουαρντ και τι λέει για την Παρασκευή

GNTM: Ποιος έχει δει γυμνό τον Έντουαρντ και τι λέει για την Παρασκευή

GNTM: Ο Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και του Κρατερού Κατσούλη. Έκανε, μάλιστα, και μερικές αποκαλύψεις…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για όσα έγιναν μέσα στο GNTM ο Έντουαρντ Στεργίου. Ο πρώην παίκτης του GNTM ήταν καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, και συμμετείχε σε μία ιδιαίτερη δοκιμασία με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο πρώην παίκτης του Greece’s Next Top Model θα έπρεπε ή να απαντήσει στις ερωτήσεις ή να ποζάρει όπως θα του ζητούσαν οι παρουσιαστές.

Στην ερώτηση ποιοι παίκτες τον έχουν δει γυμνό στο σπίτι του GNTM, ο Έντουαρντ Στεργίου δεν δίστασε να απαντήσει που τον έχουν δει ο Ανδρέας, ο Δήμος και ίσως η Λία. Δεν έδειξε την ίδια διάθεση να απαντήσει, όμως, όταν η ερώτηση έγινε αντίστροφα, ποιους παίκτες έχει δει αυτός γυμνούς.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος από τους παίκτες δεν άξιζε να φτάσει στον τελικό του GNTM, ο Έντουαρντ Στεργίου δεν φάνηκε να προβληματίζεται καθόλου και απάντησε με ευκολία: «Νομίζω οι κοπέλες φέτος δεν έδειξαν τόσο δυναμισμό όσο έδειξαν τα αγόρια, οπότε πιστεύω ότι η Παρασκευή ήταν αυτή που βάσει πορείας δεν άξιζε να είναι στον τελικό.

Μετά από απαίτηση των παρευρισκόμενων στο πλατό, ο Έντουαρντ Στεργίου σήκωσε και την μπλούζα του…

Media Τελευταίες ειδήσεις