Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

H βιογραφική ταινία της Amy Winehouse και η σωσίας της, Marisa Abela ως πρωταγωνίστρια

H βιογραφική ταινία της Amy Winehouse και η σωσίας της, Marisa Abela ως πρωταγωνίστρια

Πέρυσι ανακοινώθηκε ότι ο Sam Taylor-Johnson θα σκηνοθετούσε μια βιογραφική ταινία της Amy Winehouse με τίτλο Back to Black. Σήμερα, κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Marisa Abela στον ομώνυμο ρόλο, φορώντας τα χαρακτηριστικά χρυσά σκουλαρίκια της αείμνηστης τραγουδίστριας.

Η ταινία «Back to Black» θα εξιστορήσει τη ζωή της Amy Winehouse, στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’00 και την άνοδό της στη μουσική βιομηχανία.

Η ταινία γράφτηκε από τον γεννημένο στο Μάντσεστερ σεναριογράφος Matt Greenhalgh, ο οποίος έγραψε το σενάριο για τη βιογραφική ταινία του Taylor-Johnson το 2009, Nowhere Boy , και σε αντίθεση με το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ του 2015 Amy, το Back to Black έχει εξουσιοδοτηθεί από το κτήμα Amy Winehouse.

 Η Taylor-Johnson είπε ότι «έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης» της σκηνοθεσίας της ταινίας και θα προσπαθήσει να «δημιουργήσει μια ταινία που όλοι θα αγαπάμε και θα αγαπάμε για πάντα. Ακριβώς όπως κάνουμε κι εμείς την Έιμι».

Είπε: «Την είδα για πρώτη φορά να παίζει σε ένα talent show στο Ronnie Scott’s Jazz Club στο Soho και ήταν αμέσως προφανές ότι δεν ήταν απλώς ένα “ταλέντο”, ήταν ιδιοφυΐα. Ως κινηματογραφιστής δεν μπορείς πραγματικά να ζητήσεις περισσότερα».

Media Τελευταίες ειδήσεις