Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Harry & Meghan: Νέο πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ του Netflix – «Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος»

Harry & Meghan: Νέο πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ του Netflix – «Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος»

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «κηρύττουν τον πόλεμο» στο Παλάτι, στο πιο αποκαλυπτικό – μέχρι στιγμής – τρέιλερ του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix «Harry & Meghan», το δεύτερο μέρος του οποίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Η Μέγκαν Μαρκλ ρίχνει νέα «πυρά» κατά των συγγενών του πρίγκιπα Χάρι στο τελευταίο τρέιλερ που ανέβασε το Netflix, λέγοντας ότι υπήρχε συνωμοσία εναντίον της με τις επιθέσεις που τις εξαπέλυαν τα βρετανικά ταμπλόιντ, καθώς το Παλάτι ήθελε να τη χρησιμοποιεί ως αποδιοπομπαίο τράγο ώστε να μην δημοσιεύονται άλλες αρνητικές ιστορίες.

Αυτό επιβεβαιώνει και η Τζένι Αφία, η Βρετανίδα δικηγόρος της Δούκισσας του Σάσεξ, η οποία ακούγεται να λέει πως «υπήρξε πόλεμος εναντίον της Μέγκαν», την ώρα που προβάλλονται πλάνα από το Παλάτι στο τρέιλερ του Netflix.

«Ξαφνικά, έβλεπες να εμφανίζεται μια αρνητική ιστορία για κάποιον από τη βασιλική οικογένεια και αμέσως η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν ότι “πρέπει να το εξαφανίσουμε αυτό”», δηλώνει η Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Πρίγκιπας Χάρι έριξε «βολές» κατά του Παλατιού και του ίδιου του αδελφού του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, λέγοντας ότι «δεν τους ένοιαζε να πουν ψέματα για εμάς ώστε να προστατεύσουν τον αδελφό μου».

Δείτε το νέο τρέιλερ του Netflix για το «Harry & Meghan»:

Μια φίλη της Μέγκαν, η Λούσι Φρέιζερ δήλωσε ότι «η Μεγκ έγινε αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος για το Παλάτι. Της “φόρτωναν” διάφορα σκάνδαλα είτε ήταν αληθινά είτε όχι ώστε να αποφύγουν τη δημοσίευση άλλων αρνητικών ιστοριών».

Οι ιστορίες με τον πατέρα της και η τελική ρήξη στις σχέσεις τους ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τη Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε η δικηγόρος της στο τρέιλερ του Netflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις