Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Harry & Meghan: Νέο τρέιλερ βάζει «φωτιά» – «Έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου»

Harry & Meghan: Νέο τρέιλερ βάζει «φωτιά» – «Έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου»

Ακόμη πιο αποκαλυπτικό αναμένεται το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» για τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο Δούκας του Σάσεξ ρίχνει «βολές» κατά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο τρέιλερ που βγήκε στον αέρα για τα επόμενα επεισόδια στο Netflix.

Τα πρώτα 3 επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» προβάλλονται στο Netflix από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ήδη αποκαλύπτουν πολλά για τη γνωριμία του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, τη ζωή τους πριν και μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους αλλά και για τους παπαράτσι και την εισβολή των media στα προσωπικά τους.

Τώρα, στο νέο τρέιλερ του Netflix, ο Πρίγκιπας Χάρι δεν διστάζει να κατηγορήσει το Παλάτι και τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ότι υπέστησαν «χειραγώγηση» επειδή «δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πουν ψέματα στον κόσμο για να τον προστατεύσουν».

«Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου, δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν εμάς», είπε ο πρίγκιπας Χάρι. H DailyMail αναφέρει, βέβαια, ότι δεν είναι σαφές ποιοι είναι «αυτοί» που κατηγορεί ότι «έλεγαν ψέματα» για τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πολλοί θεωρούν ότι «αυτοί» είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τους οποίους έχουν κατηγορήσει και στο παρελθόν ότι διέρρευσαν πληροφορίες στα βρετανικά ταμπλόιντ με σκοπό να βλάψουν τη δημόσια εικόνα τους. Ο ισχυρισμός ενισχύεται με το γεγονός ότι, εκείνη τη στιγμή, προβάλλεται μια εικόνα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ. 

Όμως, η κατάσταση… περιπλέκεται με το τρέιλερ που δημοσίευσε το Netflix στην ιστοσελίδα του, καθώς αντικαταστάθηκαν τα λόγια του Πρίγκιπα Χάρι και αντί για «αυτοί» ακούγεται να λέει «τα βρετανικά media».

Στο σύντομο τρέιλερ, ο Χάρι «αναρωτιέται τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε αποχωρήσει τότε» από το Παλάτι και η Μέγκαν ακούγεται να λέει «μας μείωναν την ασφάλεια. Όλοι ήξεραν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε». Τότε, ο Πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να προσθέτει «τότε είπα ότι πρέπει να φύγουμε από εδώ».

Ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρονται, επίσης, στη σχέση τους με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ. Η Μέγκαν Μαρκλ λέει στις κάμερες πως «δεν με πετούσαν απλώς στους λύκους αλλά με τάιζαν σε αυτούς». 

Σημειώνεται ότι τα επόμενα επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» θα προβληθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από DailyMail

Media Τελευταίες ειδήσεις