Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Hideo Kojima: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού δημιουργού video games – Δείτε το trailer

Hideo Kojima: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού δημιουργού video games – Δείτε το trailer

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού δημιουργού video games, Hideo Kojima.

Ο Hideo Kojima είναι δημιουργός, μεταξύ άλλων, των video games Metal Gear Solid, Castlevania, Death Stranding, Super Smash bros, Zone, Enders και Snatcher.

Εργάστηκε στην Konami για σχεδόν τρεις δεκαετίες, πριν αποχωρήσει και δημιουργήσει το δικό του στούντιο, Kojima Productions.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hideo Kojima: Connecting Worlds» θα ακολουθεί την καριέρα του από τις πρώτες ημέρες έως τα πιο πρόσφατα χρόνια και την παραγωγή του Death Stranding, που έκανε ντεμπούτο το 2019 ως η πρώτη κυκλοφορία της Kojima Productions μετά την αποχώρησή του από την Konami. Ετοιμάζεται ήδη το Death Stranding 2.

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει και τα πρώτα βήματα του ανεξάρτητου στούντιο του Kojima, μαζί με κάποιες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία.

Ο ίδιος ο Kojima κοινοποίησε τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο αρχίζει με έναν αφηγητή που τον περιγράφει ως τον «πιο γνωστό δημιουργό παιχνιδιών στον κόσμο».

Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «Hideo Kojima: Connecting World» έχει προγραμματιστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα στις 17 Ιουνίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις