Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

House of the Dragon: Αντίστροφη μέτρηση για το πρίκουελ του «Game of Thrones» – Ενθουσιασμένος ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

House of the Dragon: Αντίστροφη μέτρηση για το πρίκουελ του «Game of Thrones» – Ενθουσιασμένος ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

Θέμα χρόνου είναι να δούμε το πρίκουελ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του HBO «Game of Thrones», καθώς τα γυρίσματα του «House of the Dragon» ολοκληρώθηκαν.

Την είδηση έκανε γνωστή ο συγγραφέας της σειράς επικών μυθιστορημάτων «A Song of Ice and Fire», δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένος με τα επεισόδια που έχει δει. 

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν, συγγραφέας της σειράς επικών μυθιστορημάτων «A Song of Ice and Fire» που βασίστηκε το «Game of Thrones», έδωσε την έγκρισή του για την επερχόμενη πρώτη σεζόν του «House of the Dragon». Η σειρά, που αποτελείται από 10 επεισόδια, διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones» και εστιάζει στον Οίκο των Ταργκάριεν. 

«Συναρπαστικές ειδήσεις έξω από το Λονδίνο – Πληροφορούμαι ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν για την πρώτη σεζόν», έγραψε σε μια ανάρτηση στο blog του. «Ναι, και τα δέκα επεισόδια. Έχω δει αμοντάριστα μερικά από αυτά, και τα λατρεύω».

Και συνέχισε: «Φυσικά, χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Ειδικά εφέ, χρονισμός χρωμάτων, όλη η δουλειά μετά την παραγωγή. Αλλά το σενάριο, η σκηνοθεσία, η υποκριτική φαίνονται καταπληκτικά. Ελπίζω να σας αρέσουν όπως και σε μένα».

Δείτε βίντεο:

Αν και τα γυρίσματα της spinoff σειράς, βασισμένη στο βιβλίο του Μάρτιν «Fire & Blood» ολοκληρώθηκαν για την πρώτη σεζόν, ο συγγραφέας δεν μπόρεσε να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη σειρά. «Λοιπόν, με ρωτάνε πότε θα αρχίσει. Πότε θα χορέψουν οι δράκοι; Μακάρι να μπορούσα να σας πω. Απομένει να γίνει πολλή δουλειά, όπως είπα, και η Covid δυσκολεύει τον προγραμματισμό. Φέτος την άνοιξη; Απίθανο. Ίσως καλοκαίρι; Θα μπορούσε. Φθινόπωρο; Ποιος ξέρει; Θα μάθουμε όταν γίνει», δήλωσε. 

Το «House of the Dragon» ακολουθεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones». Μερικά από τα ονόματα ηθοποιών που συμμετέχουν είναι τα: Ματ Σμιθ, Έμμα Ντ’ Άρσι, Ολίβια Κουκ, Πάντι Κόνσινταϊν, Σονόγια Μιζούνο και Ρις Ίφανς. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις