Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Indian Summers: Η σειρά του ERTFLIX που δεν πρέπει να χάσετε

Indian Summers: Η σειρά του ERTFLIX που δεν πρέπει να χάσετε

Η εξαιρετική ιστορική δραματική σειρά εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Στη νρανευμένη σειρά πρωταγωνιστούν οι Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Γενική υπόθεση: 1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία.
Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «Μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας.

Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο.

Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Τι θα δείτε στα πρώτα επεισόδια

Mάρτιος 1932. Ο Ραλφ Ουίλαν μαζί με τους υπόλοιπους αξιωματούχους ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Σίμλα κατά τη θερινή σεζόν. Η αδελφή του Άλις επιστρέφει στην Ινδία μετά το θάνατο του άντρα της. Το τρένο για τη Σίμλα καθυστερεί, όταν ένα αγόρι βρίσκεται στις γραμμές του τρένου.

Στη Σίμλα πέφτουν πυροβολισμοί και γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση. Η εμφάνιση ενός δημοσιογράφου περιπλέκει τα πράγματα για τον Ραλφ που προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση και να μάθει τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα.

Στη Σίμλα γίνεται πανηγύρι -μόνο τότε επιτρέπεται η είσοδος των Ινδών στη Βρετανική Λέσχη, όμως ο Ραλφ και η Σίνθια είναι ανήσυχοι για την ανάκριση που περιμένουν να γίνει. Ο Ραλφ καταφέρνει να πάρει με το μέρος του τον Άφριν, αλλά οι προσπάθειες της Σίνθια να πιέσει την Άλις προκαλούν κι άλλες εντάσεις μεταξύ εκείνης και του Ραλφ.

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Σίμλα στην αναμονή της θερινής επίσκεψης του αντιβασιλέα. Ο Ραλφ είναι προβληματισμένος όταν ανακαλύπτει ότι το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο που συνδέει τον Τσάντρου Μόχαν στο κόμμα, έχει εξαφανιστεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις