Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

J2US: Έναρξη με το Sound of silence – Κοκλώνης: Είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία

J2US: Έναρξη με το Sound of silence – Κοκλώνης: Είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία

Με το Sound of silence των Simon & Garfunkel ξεκίνησε απόψε (11.03.2023) το J2US, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να τονίζει πως κανείς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US», επεσήμανε ο Νίκος Κοκλώνης, στην έναρξη του show στον Alpha, εκφράζοντας την οδύνη του για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

 «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία.

Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Και συνέχισε: «Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς.

Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου του Alpha.

  

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε λιτά στην κριτική επιτροπή του J2uS από την οποία η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή εξέφρασαν επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών που άφησε πίσω η τραγωδία στα Τέμπη.

Media Τελευταίες ειδήσεις