Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Live to Lead: Το νέο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ «για τους γενναίους της ζωής»

Live to Lead: Το νέο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ «για τους γενναίους της ζωής»

Μετά τη… θύελλα που προκάλεσε το Harry & Meghan, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφουν με νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix, αυτή τη φορά για να αναδείξουν «τους ανθρώπους που έκαναν γενναίες επιλογές στη ζωή τους».

Βέβαια, δεν είναι σαφές αν στις «γενναίες επιλογές» εντάσσουν και τη δική τους, όταν αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια και κατέληξαν να κάνουν ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους στο Netflix, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις σε όλη τη Βρετανία. Πάντως, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αναλύσουν τη ζωή πολλών επιφανών προσωπικοτήτων.

Οι Δούκες του Σάσεξ θα εξετάσουν τις ζωές και τις επιλογές προσωπικοτήτων στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άντερν, η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ, η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει μια συνέντευξη με την Γκίνσμπουργκ, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά από αρκετούς μήνες θεραπείας για τον καρκίνο. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020, κάτι που σημαίνει ότι άρχισαν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ αμέσως μετά το περιβόητο Megxit.

Δείτε το τρέιλερ:

Στην αρχή του τρέιλερ, ο Πρίγκιπας Χάρι λέει ότι ο Μαντέλα ήταν η έμπνευση για το ντοκιμαντέρ. Στη συνέχεια συνεχίζει, χρησιμοποιώντας τα λόγια του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής και λέει: «Αυτό που μετράει στη ζωή δεν είναι το γεγονός ότι έχουμε ζήσει…»

Η Μέγκαν ολοκληρώνει την πρότασή του, προσθέτοντας ότι «είναι η διαφορά που έχουμε κάνει στις ζωές των άλλων που θα καθορίσει τη σημασία της ζωής που κάνουμε».

Στη συνέχεια, ο Χάρι λέει: «Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κάνει γενναίες επιλογές» και η Μέγκαν προσθέτει: «Να αγωνιστούμε για την αλλαγή και να γίνουμε ηγέτες…», για να καταλήξει ο Χάρι «και για να δώσουμε έμπνευση σε εμάς τους υπόλοιπους, να ζήσουν, να ηγηθούν».

Media Τελευταίες ειδήσεις