Site icon NewsIT

Lord of the Rings: The Rings of Power – Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς

20.07.2022 | 20:56
Lord of the Rings: The Rings of Power – Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς – prequel του «Lord of the Rings», The Rings of Power, έδωσε στη δημοσιότητα η Amazon Studios, περίπου 2,5 μήνες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ντεμπούτο στη σειρά «Lord of the Rings» κάνει η Μόρφιντ Κλάρκ (Morfydd Clark) ως Γκαλάντριελ (Galadriel) και στο τρέιλερ οι θαυμαστές παίρνουν μια πρώτη γεύση από από τους κεντρικούς χαρακτήρες του βασιλείου Númenor.

Ειδικότερα, η Galadriel προειδοποιεί τον Elrond, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Αλαμάγιο (Robert Aramayo) ότι: «ο εχθρός είναι ακόμα εκεί έξω, το ερώτημα είναι πού».

Το πρώτο μέρος της σειράς γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία ενώ όπως ανακοινώθηκε, η παραγωγή θα μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δεύτερη σεζόν.

The Lord of the Rings: The Rings of Power – Main Teaser | Prime Video

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν οι Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (JA Bayona), Σαρλότ Μπρανστρόμ (Charlotte Brändström) και Γουέιν Γιπ (Wayne Yip).

Πρεμιέρα για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: The Rings of Power» από το Amazon Prime Video θα είναι στις 2 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν προβληθεί δύο teaser.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version