Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

MAD VMA 2022: Μετά το ξύλο «κόβονται» οι «θερμόαιμοι» τράπερ – «Καρφώνει» τους διοργανωτές ο Light

MAD VMA 2022: Μετά το ξύλο «κόβονται» οι «θερμόαιμοι» τράπερ – «Καρφώνει» τους διοργανωτές ο Light

Εικόνες βίας και απόλυτης ντροπής στα Mad Video Music Awards, γνωστούς τράπερ να μη σέβονται ούτε τον κόσμο που βρέθηκε στο Φάληρο για να δει τη διοργάνωση ούτε και τους τραγουδιστές που βρίσκονταν στη σκηνή την ώρα που εκείνοι αποφάσισαν να… παίξουν ξύλο.

Ο άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στους τράπερ Snik, Light και Tranno και τους… σωματοφύλακές τους. Πλακώθηκαν, κατά το κοινώς λεγόμενο, μπροστά σε όλους, αναγκάζοντας την Τάμτα, την Έλενα Παπαρίζου, την Ιωάννα Παλιοσπύρου να αποχωρούν άρον άρον, τον κόσμο να τους αποδοκιμάζει και τους διοργανωτές να «τρέχουν» να τους χωρίσουν και να διακόπτουν προσωρινά τα Mad Video Music Awards!

Θυμηθείτε όσα έγιναν στα Mad Video Music Awards

https://twitter.com/Melita00827688/status/1539697407256043520?s=20&t=vltDVtG6LhUVew5Ed6JNWA

Και ενώ ήδη έχουν ακουστεί φωνές για ματαίωση των βραβείων μέσω των social media, το κανάλι MAD, που διοργανώνει τα Mad Video Music Awards, ανακοίνωσε (τα ξημερώματα!) ότι «κόβει» τους τράπερ Snik, Light και Tranno οι οποίοι ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο. 

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», αναφέρει το MAD στην ανακοίνωσή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

 

«Καρφώματα»

Και ενώ η κατακραυγή σε βάρος των τριών πρωταγωνιστών του ντροπιαστικού επεισοδίου στα Mad Video Music Awards όλο και… φουντώνει, ο τράπερ Light ρίχνει ευθύνες για ό,τι έγινε στους διοργανωτές, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και μηνύματα που είχε ανταλλάξει με άνθρωπο της παραγωγής!

Με stories στο Instagram, ο τράπερ δημοσιοποίησε μήνυμα που είχε στείλει και ζητούσε να μην τον βάλουν να καθίσει δίπλα σε συγκεκριμένο άτομο…

Ο Light αρνήθηκε ότι ο καυγάς ξεκίνησε από εκείνο αλλά ισχυρίστηκε πως του «την έπεσαν». «Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του MAD επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον έναν στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας», έγραψε ο γνωστός τράπερ αρχικά.

«Αν θεωρείς ότι αλλάζοντας την συμφωνία και βάζοντας τον έναν να κάτσει δίπλα στον άλλο θα υπάρξει κάποια μικρή λογομαχία ή κάνα δυο σπρωξίματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και θα δώσουν ψωμάκι στα πάνελς τις επόμενες μέρες κάνεις λάθος. Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου το αλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light!

 

Σημειώνεται, πάντως, ότι και στα βραβεία του 2019 είχε συμβεί κάτι ανάλογο αλλά φαίνεται… δεν έμαθε κανείς!

Media Τελευταίες ειδήσεις