Media

Maestro: Καθήλωσε τους τηλεθεατές και έβαλε φωτιά στο Twitter κατακτώντας την κορυφή

Ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (02.12.2024) στο MEGA η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Maestro, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές και βάζοντας «φωτιά» στο Twitter.

Το τηλεοπτικό κοινό και όπως φάνηκε οι χρήστες του Twitter, περίμεναν καιρό την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Maestro στο MEGA, προκειμένου να δουν το συγκλονιστικό φινάλε.

Η πρεμιέρα κατέκτησε την κορυφή του X (πρώην Twitter) σημειώνοντας περίπου 2.500 αναρτήσεις, κατά τη διάρκεια προβολής.

Οι δυνατές σκηνές της Κλέλιας Ανδριολάτου, η «συνύπαρξη» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τους τηλεοπτικούς γονείς του, τα αγγλικά της Μαρίας Καβογιάννη και η «μεταμόρφωση» της Χαρούλας Αλεξίου, ήταν μερικά από τα πρώτα δείγματα της τρίτης σεζόν που «έκλεψαν» την παράσταση και καθήλωσαν τους τηλεθεατές, που σχολίαζαν live τη μεγάλη πρεμιέρα.

Το ξεκίνημα του επεισοδίου ήταν ιδιαίτερα συνταρακτικό, αφού στα πρώτα μόλις 5 λεπτά, προβλήθηκε μία σκηνή απόπειρας βιασμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας