Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

MasterChef 2023: Η Μαρία Μπέη μοιράζει την τράπουλα με στόχο τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία

MasterChef 2023: Η Μαρία Μπέη μοιράζει την τράπουλα με στόχο τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία

Η Μαρία Λαζαρίδου επικράτησε απέναντι στη Μαρίνα Ντεμολλάι, στην πρώτη μονομαχία μεταξύ «εισβολέων» και κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στο MasterChef 2023.

Η Μαρία Μπέη, αντίστοιχα, κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στο MasterChef και ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας έχει στη διάθεση της τα πλεονεκτήματα αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Πόσο στρατηγικά θα λειτουργήσει και ποιες θα είναι οι κινήσεις της; Άραγε, θα μπουν οι παλιές αντιπαλότητες στην άκρη, όταν κοινός στόχος είναι η νίκη;

Αυτή η Ομαδική Δοκιμασία, όμως, διαφέρει από όλες τις προηγούμενες! Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται στο κατάστημα «The Mart», όπου τους υποδέχεται η κα Κλεοπάτρα Κυραλέου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πελατών.

Αυτή τη φορά, τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν θα κρίνουν οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά οι καλεσμένοι τους! 60 εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας «The Mart» θα δοκιμάσουν και θα ψηφίσουν ποιο μενού τους άρεσε περισσότερο!

Οι δύο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού πέντε πιάτων, αποτελούμενο από σαλάτα, ορεκτικό, ψάρι, κρέας και γλυκό, έχοντας στη διάθεση τους συγκεκριμένο budget.

Για να μπορέσουν οι αρχηγοί να αυξήσουν τον προϋπολογισμό των ομάδων τους θα πρέπει να απαντήσουν σωστά στο παιχνίδι γνώσεων, που έχουν ετοιμάσει οι τρεις κριτές.

Ο ρόλος κάθε αρχηγού και υπαρχηγού, σε αυτή τη δοκιμασία, είναι ζωτικής σημασίας, αφού εκείνοι καλούνται να αποφασίσουν το μενού και να διαχειριστούν το budget τους, ώστε να προμηθευτούν τα προϊόντα, με τα οποία θα μαγειρέψει η ομάδα τους.

Η δοκιμασία αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη και απαιτητική για τις δύο ομάδες και τα λάθη στην οικονομική διαχείριση και στις επιλογές των αρχηγών μπορεί να στοιχίσουν, τελικά, «ακριβά».

Ποια ομάδα θα καταφέρει να ικανοποιήσει περισσότερο τους καλεσμένους και να κερδίσει τις περισσότερες θετικές ψήφους;

Media Τελευταίες ειδήσεις