Δύο νέα επεισόδια έρχονται αυτή την εβδομάδα στον Alpha, από την γνωστή σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ» και τα οποία θα προβληθούν την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 21:00.
Ο Ηρακλής κι η Τζένη βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν η Ζωή ζητάει απ’ την Τζένη νομικές συμβουλές με σκοπό να προσπεράσει την εξουσία των γονιών της και να κάνει το τατουάζ με το φίδι απ’ το «Μικρό Πρίγκηπα» που θέλει. Ο Δημήτρης πρέπει να παραδώσει τους φακέλους για το τεχνολογικό πάρκο στην Αγάπη που αναλαμβάνει το project μετά από ανάθεση του Αποστολίδη, η συζήτηση όμως φεύγει από το επαγγελματικό και ο Δημήτρης θα βρεθεί προ εκπλήξεων από τις αποκαλύψεις της Αγάπης. Πάμε να δούμε όλα όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha, Μπαμπά σ’ αγαπώ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μπαμπά σ’ αγαπώ: Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026 στις 21:00
Επεισόδιο 65: «Τι λέμε στα παιδιά και τι όχι» – Ο Ηρακλής κι η Τζένη βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν η Ζωή ζητάει απ’ την Τζένη νομικές συμβουλές με σκοπό να προσπεράσει την εξουσία των γονιών της και να κάνει το τατουάζ με το φίδι απ’ το «Μικρό Πρίγκηπα» που θέλει. Ο Δημήτρης πρέπει να παραδώσει τους φακέλους για το τεχνολογικό πάρκο στην Αγάπη που αναλαμβάνει το project μετά από ανάθεση του Αποστολίδη, η συζήτηση όμως φεύγει από το επαγγελματικό και ο Δημήτρης θα βρεθεί προ εκπλήξεων από τις αποκαλύψεις της Αγάπης. Ο Νίκος διαπραγματεύεται με την Αμάντα Παπάγιωργα το ποσοστό της από τη συμφωνία με τους Άραβες αλλά οι διαπραγματεύσεις θα είναι πιο σκληρές απ’ ό,τι φανταζόταν. Και στη διάρκεια τους θα ανακαλύψει πράγματα που δε φανταζόταν και για τη δική του συμφωνία με τον Μανώλη. Η Σοφία ρωτάει τη Βιργινία γιατί δεν κοιμάται σπίτι αυτές τις μέρες και η Βιργινία προσπαθεί να καθησυχάσει το παιδί, χωρίς όμως να πει ψέματα. Η Ελένη περιγράφει στη Βιργινία την κατάσταση στο νηπιαγωγείο, που χειροτερεύει συνέχεια, τα χέρια της Βιργινίας όμως είναι προς το παρόν δεμένα. Στο Κέντρο Γονεικότητας, ο Πανούλης συνοδεύει τη Στέλλα σ’ ένα μάθημα γιόγκα, όμως ο Σταμάτης, ο δάσκαλος του μαθήματος, θα προκαλέσει τη ζήλεια του ανασφαλή Πανούλη.
Μπαμπά σ’ αγαπώ: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026 στις 21:00
Επεισόδιο 66: «Συν-χώρεση» – Ποια η διαφορά της συγνώμης και της συγχώρεσης; Και θα μπορέσουν οι ήρωες του «Μπαμπά σ’ Αγαπώ» να φτάσουν στη συγχώρεση και να βρουν έναν κοινό τόπο, στον οποίο να μπορούν να συνυπάρξουν; Η Αγάπη εξηγεί στον Δημήτρη τις περιστάσεις που οδήγησαν στον χωρισμό τους. Θα είναι όμως αρκετά ικανοποιητική η εξήγηση ώστε να τη συγχωρέσει; Και μήπως η αναμόχλευση του παρελθόντος με την Αγάπη θα οδηγήσει και τον ίδιο σε θέση που να χρειαστεί να ζητήσει τη συγχώρεση της Ελένης; Παράλληλα ο Ηρακλής ζητάει τη συμβουλή της Στέλλας για να κερδίσει τη συγχώρεση της Τζένης ενώ η Βιργινία κι η Τζένη συζητάνε για τις συγκρούσεις που δημιουργήθηκαν από τη συγκατοίκηση και γιατί δεν τις χωράει ο τόπος όταν βρίσκονται στριμωγμένες σε περιορισμένα περιβάλλοντα και καταλήγουν σε ορισμένα ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Κι ο Νίκος επιζητά τη συγχώρεση της Σοφίας για την απουσία του τον τελευταίο καιρό αλλά όταν μαθαίνει από την Ελπίδα ότι ο Γιάννης έχει έρθει να ζητήσει το χέρι της Ζωής, συνειδητοποιεί ότι ίσως η συγχώρεση που έχει πραγματικά ανάγκη η οικογένεια του πρέπει να προέλθει απ’ τον ίδιο.
Συντελεστές
Ελληνική οικογενειακή σειρά 2026
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός
Παίζουν: Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου, Βασίλης Μηλιώνης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θεόβη Στύλλου, Νάντια Κατσούρα, Λένα Μποζάκη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Σπύρος Τσεκούρας, Ιωάννης Απέργης, Ελένη Σακκά, Γιώργης Παρταλίδης, Μορτ Κλωναράκη και η Δήμητρα Σιγάλα
Στο ρόλο του παππού Ευριπίδη, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.
Παίζουν τα παιδιά: Ιάσονας Τσιώνης, Ζωή Πυλιώτη, Θοδωρής Μαρουλάκης
Παραγωγή: Arcadia Media