Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

MasterChef 2023: Η προσωπική ιστορία που συγκλόνισε τους κριτές

MasterChef 2023: Η προσωπική ιστορία που συγκλόνισε τους κριτές

Οι auditions του MasterChef 2023 ολοκληρώνονται και οι τελευταίοι επίδοξοι MasterChefs βρέθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στόχος, τί άλλο, η λευκή ποδιά που οδηγείθ κατευθείαν στο σπίτι του Masterchef.

Για μία ακόμη μέρα, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να υπερβούν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν κάθε μαγειρική ανασφάλεια και να αποδείξουν ότι αξίζουν τη λευκή ποδιά.

Ο 31χρονος Γιώργος Λούκα, από τη Λεμεσό, ταυτίζεται με τον διάσημο σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας αφού στα αγγλικά έχουν το ίδιο όνομα, μαγείρεψε για την audition του τσιπούρα με γλασέ λαχανικά.

Πριν μαγειρέψει για τους σεφ και κριτές, ο Γιώργος, με την ξεχωριστή του ενέργεια, αποκάλυψε ότι όταν ήταν 15 ετών είχε όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού του και πάλευε για δύο χρόνια, κερδίζοντας τον καρκίνο.

Αφού τραγούδησε Άλκηστη Πρωτοψάλτη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο σεφ και κριτής του σχολίασε ότι το πιάτο στερείται εντάσεων, τόσο στα λαχανικά όσο και στο ψάρι. «Το πιάτο είναι γευστικά αδιάφορο» του είπε, με τον Γιώργο να δηλώνει ότι ξενέρωσε με αυτό το σχόλιο.

Ο Γιώργος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και παρότι στεναχωρήθηκε, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να πάει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του χρόνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις