Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση

MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση

Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στο MasterChef και η αποψινή (27.02.2024) αποχώρηση έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Από χθες, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο MasterChef είναι ότι πλέον οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται σε προνομιακή θέση. Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν από μία αφετηρία, με δέκα μονομαχίες ανάμεσα στους 20 παίκτες.

O Νίκος και ο Λευτέρης ήταν αυτοί που είχαν το καλύτερο πιάτο και εξασφάλισαν την ασυλία για όλη την εβδομάδα, πράγμα που συνεπάγεται απευθείας πρόκρισης στους «18» του MasterChef.

Οι 10 παίκτες κλήθηκαν να εκτελέσουν δύο απαιτητικές συνταγές με αλμυρό και γλυκό. Οι δύο παίκτες που έμειναν στο τέλος με τις χειρότερες προσπάθειες δέχθηκαν τα σχόλια των κριτών.

Χρήστος και Θάνος είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας. Κι εκείνος που μαγείρεψε για τελευταία φορά στο MasteChef ήταν ο Θάνος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε πως αυτό που στοίχησε στον Θάνο την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής ήταν το γεγονός ότι στο αλμυρό πιάτο δεν υπήρχε το κύριο συστατικό: το σέλερι.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή… Αν δεν είχα “πέσει” σε αυτή τη μαύρη εβδομάδα. Τρομερό ταξίδι, αλλά σύντομο. Με φανταζόμουν ακόμα στον διαγωνισμό.

Ήλπιζα σε ένα πιάτο αντιγραφής. Θα μου λείψουν τα πάντα εδώ μέσα, στιγμές με την παρέα!», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Θάνος συγκινώντας τον… εξώστη και τους κριτές.

  

Όλοι τους πρόσθεσαν πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί με ήθος.

Media Τελευταίες ειδήσεις