Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

MasterChef 2024: «Πάγωσαν» με τον τραυματισμό της και φώναξαν διασώστη – «Μούντζα, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

MasterChef 2024: «Πάγωσαν» με τον τραυματισμό της και φώναξαν διασώστη – «Μούντζα, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Μία ακόμη ιδιαίτερα απαιτητική ομαδική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του Masterchef 2024, και αυτή τη φορά η γκρι και η μπορντό μπριγάδα βρέθηκαν εκτός της γνώριμης κουζίνας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Η πρώτη ομάδα, όμως, έμελλε να αντιμετωπίσει έναν απρόσμενο τραυματισμό.

Ο λόγος για την Βιβή, η οποία και κόπηκε καθώς ξεκίνησε να ετοιμάζει το πιάτο που της είχε ανατεθεί.

«Κόπηκα ρε γαμ… τη μαλ…» αναφώνησε η νεαρή παίκτρια του MasterChef με τους συμπαίκτες της να σπεύδουν να φωνάξουν βοήθεια.

«Διασώστη! Διασώστη!» ακούστηκε από τον πάγκο της γκρι μπιγάδας με την Βιβή να αποχωρεί προσωρινά από τον πάγκο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

«Πρέπει να βγω για λίγο να με περιθάλψουν, να μου καλύψουν το χέρι και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μπορέσω να συνεχίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της γκρι μπριγάδας του MasterChef στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

«Μούντζα! Μούντζα! Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά σε κουζίνα να κοπώ και να θέλω ράμματα» τόνισε η Βιβή στο ιατρικό προσωπικό για να συμπληρώσει τα εξής στην κάμερα του MasterChef.

«Με ενοχλεί και το γεγονός ότι έχω κοπεί, κάτι που δεν μου συμβαίνει και συνέχεια, όπως και ότι χάνω πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο από την ομαδική που είναι και από τις αγαπημένες μου δοκιμασίες».

Media Τελευταίες ειδήσεις